Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλ μαραθώνιος με την 3η σεζόν της καλύτερης δραματικής σειράς στα Emmy Awards, "Succession", το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Novacinema4!
Life
| 2022-09-15 16:54:00

Φουλ μαραθώνιος με την 3η σεζόν της καλύτερης δραματικής σειράς στα Emmy Awards, "Succession", το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Novacinema4!

Φουλ μαραθώνιος με την 3η σεζόν της καλύτερης δραματικής σειράς στα Emmy Awards, "Succession", το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Novacinema4!

Η καλύτερη δραματική σειρά στα EMMY Awards, τo "Succession" του ΗΒΟ, με τον 3ο κύκλο να προβάλλεται αυτό το μήνα αποκλειστικά στη Nova, έρχεται σε έναν απολαυστικό μαραθώνιο το διήμερο Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό στα Novacinema και συγκεκριμένα στο Novacinema4!

Έτσι, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ένα ατελείωτο binge watching τον 3ο κύκλο στο Novacinema4 το διήμερο 17 & 18 Σεπτεμβρίου από τις 23:00, της πολυβραβευμένης σειράς, η οποία κατέκτησε συνολικά 4 Βραβεία στα Emmy Awards, εκτός της καλύτερης δραματικής σειράς, πήρε και τα βραβεία για το σενάριο σε δραματική σειρά, για τον Β' καλύτερο ανδρικό ρόλο με τον Matthew Macfadyen και για το καλύτερο casting.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, μαζί με περισσότερες από 3.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema & Novalifε διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags