Facebook Pixel LIBERO 107.4 FM: Ανανεωμένο Πρόγραμμα με Τοp Δημοσιογράφους
Life
| 2022-09-24 04:33:00

Φοβερές μεταγραφές στο LIBERO 107,4 FM! Σαμπράκος, Τσώχος Μποζιονέλος, Παπαθεοδώρου

Sportdog Team
Φοβερές μεταγραφές στο LIBERO 107,4 FM! Σαμπράκος, Τσώχος Μποζιονέλος, Παπαθεοδώρου

Οι κορυφαίοι Έλληνες δημοσιογράφοι και παραγωγοί στο νέο πρόγραμμα του LIBERO 107.4!

Από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου τα ερτζιανά άλλαξαν – Βασίλης Παπαθεοδώρου, Γιώργος Μύρτσος, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Νίκος Μποζιονέλος, Αλέξης Τσαρούχας δίνουν ραντεβού με την ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων στον LIBERO 107.4, παρέα με το δυναμικό επιτελείο του ανανεωμένου Ραδιοφωνικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Γιώργο Ζαγόρα.

Στο δυναμικό του LIBERO 107.4 είναι πλέον και οι Νίκος Παγκαλίδης, Αρσένης Πάλλης, με την γνωστή εκπομπή «Όχι άλλο κάρβουνο», ο διακεκριμένος νομικός Δημήτρης Αλβανός, με ειδική εκπομπή για τις εξελίξεις στη χώρα και την καθημερινότητα του πολίτη, ο Χρήστος Πάσπας για το καλύτερο ξεκίνημα στα πρωινά του Σαββατοκύριακου και ο Γιώργος Παπαϊωάννου που θα μεταφέρει τον παλμό των αγώνων.

Καθημερινά η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα με τους Κώστα Κούση, Στέργιο Αναστασιάδη, Νίκο Παπαδόπουλο, Νίκο Μοσχοβίτη καταγράφει όλη την αθλητική και όχι μόνο επικαιρότητα, ενώ δυναμικό ξεκίνημα στην ημέρα κάνουν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με την Κατερίνα Νικολάου και τον Ντίνο Ιγνατίου, καθώς και ο Γιώργος Μύρτσος με την Άννα Ορφανίδου.

Ο Αντώνης Κούλαλης συντονίζει τις απόψεις όλων των φιλάθλων στον «αέρα», ο Ζάχος Γρηγοριάδης και ο Κωνσταντίνος Παπαδομανωλάκης κάνουν «ντουέτο» με το σχόλιο τους σε κάθε μεγάλο ή μικρό γεγονός, ενώ κάθε μεσημέρι ο Γιώργος Μύρτσος δε χαρίζεται σε κανέναν, με άποψη επί παντός ποδοσφαιρικού και όχι μόνο επιστητού.

Η νύχτα ξεκινά και η μέρα χαράζει με τον Θεόφιλο Forest που απ’ τις 12 ως τις 6 κάνει παρέα στους φίλους του αθλητισμού και της καλής ελληνικής μουσικής. 

LIBERO 107.4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags