Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτο το ASIA EXPRESS, κερδίζει τις εντυπώσεις το πρωτότυπο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-10-04 14:44:00

Πρώτο το ASIA EXPRESS, κερδίζει τις εντυπώσεις το πρωτότυπο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο το ASIA EXPRESS, κερδίζει τις εντυπώσεις το πρωτότυπο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη η επιτυχία του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star, το οποίο ήταν πρώτο στην τηλεθέαση την Δευτέρα και σε επανάληψη με 19%. Μάλιστα, σε επιμέρους κοινό στους άνδρες έφτασε και το 42%.

Οι παίκτες κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, με τις ατάκες τους και τους αγώνες δρόμου, ενώ ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης σταθερά καλός στο ρόλο του, δίνει… έξτρα χρώμα όποτε χρειάζεται.

Το συναρπαστικό παιχνίδι του STAR, καθηλώνει με τη δράση, την ένταση, το απρόοπτο αλλά και με τα απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικότητας, τοπία, από χώρες τόσο διαφορετικές, που θα τις ανακαλύψουμε μαζί αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Το Asia Express προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή στις 21.00 όπου παρακολουθούμε τους αγώνες ασυλίας και Κυριακή στις 21:00 όπου βλέπουμε τους αγώνες αποχώρησης.

 

Λίγα λόγια για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της χρονιάς!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς! Όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια.
Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Δηλαδή, να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας! Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση!

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ένας άνθρωπος, μόνιμα εξοπλισμένος με απεριόριστη θετική ενέργεια και πάντα έτοιμος για νέες συναρπαστικές περιπέτειες!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αυτή τη φορά, αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία! Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής!

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags