Facebook Pixel Δείτε απόψε (Τρίτη 4 Οκτωβρίου) στις 21.00 στο 6ο Επεισόδιο του GNTM 5
Life
| 2022-10-04 16:15:00

Δείτε απόψε (Τρίτη 4 Οκτωβρίου) στις 21.00 στο 6ο Επεισόδιο του GNTM 5

Sportdog Team
Δείτε απόψε (Τρίτη 4 Οκτωβρίου) στις 21.00 στο 6ο Επεισόδιο του GNTM 5

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Οι auditions είναι πλέον παρελθόν και τα 41 υποψήφια μοντέλα, που πέρασαν στο bootcamp, καλούνται να διανύσουν την τελική ευθεία και να δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge, που θα καθορίσει την τελική 20άδα του GNTM 5!

Νέα πρόσωπα, εντυπωσιακό σετ, τολμηρό styling με σέξι αξεσουάρ και μία φωτογράφιση που θα δυσκολέψει πολύ τις υποψήφιες. Ο ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Κώστας Σαπουνάς ανοίγει την αυλαία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, δίνοντας στα κορίτσια την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε άκρως ρεαλιστικές και επαγγελματικές συνθήκες.

Το φετινό golden pass, σε πείσμα των προηγούμενων σεζόν, βρίσκει όλες τις συμμετέχουσες σύμφωνες, συγχαίροντας την τυχερή παίκτρια, που περνάει απευθείας στο σπίτι. 

Η πολυαναμενόμενη άφιξη της σεζόν, ακούει στο όνομα Mary Vitinaros. Το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, παίζει ενεργό ρόλο ως model instructor, ποζάρει και μαθαίνει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά, έχει ντελικάτη γοητεία, ιδανικές αναλογίες, θηλυκές καμπύλες και ατελείωτα πόδια. Τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της, της δίνουν έξτρα πόντους, που «κλειδώνουν» ιδανικά με το ύψος της που φτάνει το εντυπωσιακό 1,84! 

Η model instructor του GNTM 5 μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 131.000 ακόλουθους στο Instagram! 

Η Mary γνώρισε τις υποψήφιες, λίγο πριν το bootcamp και από τότε, «κέρδισε τις καρδιές τους», συνοδεύοντάς τες, σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Οι πολύτιμες συμβουλές της, βοήθησαν τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Η φωτογράφιση, που θα κρίνει ποια μοντέλα θα μπουν στο σπίτι του GNTM 5, κάνει τις υποψήφιες να… ιδρώσουν, να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. 

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, η ακούραστη κριτική επιτροπή του GNTM 5, έχει, πραγματικά, δύσκολο έργο, καθώς τα περισσότερα κορίτσια έχουν το μοντελικό DNA τού σήμερα, που αναζητούν οι κριτές.

Το Green Mile τα έχει όλα: αγωνία, χαρά, ενθουσιασμό, απογοήτευση, κλάματα και μία έκπληξη, που αφήνει τις υποψήφιες άφωνες. Ωστόσο, όλοι συμφωνούν πως το τελικό «μείγμα» του GNTM 5 χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα και υπόσχεται να είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό! 

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 4/10:  

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5! 

Greece’s Next Top Model on Social Media:
#GNTMgr #StarChannelTV 

https://www.instagram.com/gntmgr/
https://twitter.com/GNTMgreece
https://www.facebook.com/GNTMgr
https://www.tiktok.com/@gntm_gr
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Executive Producer: Σάββας Βέλλας, Γιάννης Θηραίος
Project Manager: Μάνος Βουράκης
Art Director: Πάνος Κάτσος 
Αρχισυνταξία:  Βασίλης Βουτσαράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος:  Χριστίνα Κωστέα
Σκηνογράφος Αποστολών:  Κώστας Μαρκής
Οργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος 
Διεύθυνση Παραγωγής: Ολυμπία Χανιώτου, Αντώνης Κατσίβελος
Εκτέλεση Παραγωγής:  Green Pixel

https://www.star.gr/tv/psychagogia/greeces-next-top-model-5
https://www.star.gr/tv/press-room/     


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags