Facebook Pixel Sportdog.gr | «Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 08 & Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στις 16:40
Life
| 2022-10-07 15:18:00

«Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 08 & Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στις 16:40

Sportdog Team
«Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 08 & Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στις 16:40

Σαββατοκύριακο με «Kitchen Lab» και τα πιο γευστικά πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Συνταγές που ψήνονται στο φούρνο και σερβίρονται η καθεμιά με το δικό της τρόπο προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 08 Οκτωβρίου στις 16:40, αφού σε αυτό το επεισόδιο την τιμητική του έχει ο φούρνος.

Για ορεκτικό, ετοιμάζει μανιτάρια γεμιστά με τυρί και μπέικον, ένα φαγητό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, είναι την ίδια ώρα ρουστίκ και γκουρμέ και τα σερβίρει με ρόκα και ελαιόλαδο. Για κυρίως, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει τσιπούρα στο φούρνο με λαδολέμονο, ένα καταπληκτικό ψάρι, ένα φαγητό που πρέπει να βάλουμε συστηματικά στη διατροφή μας και το σερβίρει με λαδολέμονο, χόρτα, κολοκυθάκια και φέτες λεμονιού. Για γλυκό φτιάχνει ένα κέικ πεντανόστιμο, λαχταριστό κι όσο πιο γαλατένιο γίνεται, ένα tres leches cake, δηλαδή κέικ με τρία γάλατα, σερβιρισμένο με σαντιγί και δυόσμο.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 απόλυτα αρωματικό, αφού και οι τρεις συνταγές που θα μας δείξει έχουν υλικά που και από μόνα τους αλλά και σε συνδυασμό δημιουργούν υπέροχες μυρωδιές στο φαγητό.

Για ορεκτικό φτιάχνει μια σαλάτα caprese με ντοματίνια και πέστο βασιλικού, μια συνταγή κατευθείαν από την Ιταλία, πάρα πολύ ντελικάτη και με μια εμφάνιση που θα σας ταξιδέψει αυτόματα στο Κάπρι, στον τόπο δημιουργίας της. Κοπανάκια κοτοπουλου με λαχανικά στο φούρνο, ένα πολύ μεσογειακό πιάτο που θα κάνει το σπίτι μας να μυρίσει φρέσκο φαγητό, σερβίρει για κυρίως γεύμα με  ρύζι και λαχανικά και πασπαλίζει με φρέσκια ρίγανη. Για επιδόρπιο, ο Άκης επιλέγει μια τάρτα σοκολάτας που θα κάνει όλο μας το σπίτι να μοσχομυρίσει, σερβιρισμένη με δυόσμο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags