Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Αποφάση ΣΟΚ Ατζούν για το Survivor All Star - Σκληρές τιμωρίες, δύο "χρυσά" έπαθλα και νέοι κανόνες
Life
| 2022-10-08 12:20:00

Αποφάση ΣΟΚ Ατζούν για το Survivor All Star - Σκληρές τιμωρίες, δύο "χρυσά" έπαθλα και νέοι κανόνες

Sportdog Team
Αποφάση ΣΟΚ Ατζούν για το Survivor All Star - Σκληρές τιμωρίες, δύο "χρυσά" έπαθλα και νέοι κανόνες

Ποιοι είναι οι πρώτοι παίκτες που έκλεισαν θέση και βγάζουν εισιτήρια για τον Άγιο Δομίνικο; Ο Τούρκος παραγωγός για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω, πήρε την μεγάλη απόφαση, και θα δούμε μια διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν τα πήγε καλά από τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε με νούμερα αξιοπρεπέστατα. Το MasterChef είδαμε πως πήγε.

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα ποιο ανταγωνιστική αφού εκτός των πολύ επιτυχημένων σειρών Σασμός και Γη της ελιάς, έχουν προστεθεί ο Παράδεισος των Κυριών, οι Παγιδευμένοι και Άγρια Γη, Μαύρο Ρόδο και ο Maestro που έρχεται. Φυσικά θα έχει και βασικό αντίπαλο το ανανεωμένο MasterChef.

Πώς θα είναι το ALL STAR;

Ο Τούρκος παραγωγός για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω, πήρε την μεγάλη απόφαση, και θα δούμε μια διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού. Η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Βρίσκεται ήδη στο προγραμματισμό για το Survivor ALL STAR.. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Θα πάει όπως και τα προηγούμενα. Λίγο πριν το τέλος του έτους θα ξεκινήσει και η λήξη πηγαίνει στο πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουλίου.

Το βραβείο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο και ο πρώτος θα πάρει 200.000 ευρώπουλα. Γίνονται σκέψεις να πάρει και ο δεύτερος ένα καλό ποσό, αλλά αυτό δεν εχει κλειδώσει ακόμα.

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε στον προηγούμενο κύκλο ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Μέχρι και ένας είδος φυλακή ετοιμάζεται για τους παραβάτες του παιχνιδιού.

Οι βαριές παραβάσεις θα οδηγούν αυτόματα στην έξοδο, χωρίς προειδοποίηση και “κίτρινες κάρτες”

Για πρώτη φορά θα υπάρχουν επίσημα και 5-6 αναπληρωματικοί, για να μπαίνουν άμεσα, οπότε παραστεί ανάγκη.

Δεν θα υπάρχει “αναρρωτική άδεια” και εύκολες επισκέψεις σε κλινική.

Δεν θα έχουν καμιά πρόσβαση ούτε με τα σκουπίδια της παραγωγής για να βρίσκουν φαγητό στην ζούλα.

Τα αγωνίσματα θα είναι απίστευτα δύσκολα και κουραστικά.

Ορισμένοι παλαιοί παίχτες, όταν έμαθαν τι θα συναντήσουν αρνήθηκαν να πάρουν μέρος…

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία σε ριάλιτι. Νικητής δεν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά, αλλά αυτός που θα αντέξει.

Η μεγάλη αλλαγή

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα (υπήρχε στο τουρκικό All Star), ο οποίος θα ισχύσει και στην ελληνική εκδοχή.

Τα πράγματα γίνονται ζόρικα για τους παίχτες που θα ψηφίζονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μιλάμε για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης θα βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτόματα μετά το συμβούλιο θα μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του.

Είναι ένα απομονωμένο μέρος στο νησί που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι άλλοι παίχτες παρά μόνο η παραγωγή.

Αυτό το μέρος ονομάστηκε «νησί της εξορίας» και οι υποψήφιοι θα παραμένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι να γίνει το συμβούλιο της αποχώρησης. Τότε θα τους ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας και όσοι παραμένουν επιστρέφουν και αυτός που αποχωρεί φεύγει άμεσα για το ξενοδοχείο.

Μεγάλο πρόβλημα εκεί για όσους πηγαίνουν οι συνθήκες διαβίωσης και το ελάχιστο έως καθόλου φαγητό.

Δύσκολοι καιροί έρχονται για τους παίχτες που θα ζήσουν την εμπειρία του All Star, αλλά έτσι είναι η πραγματική επιβίωση.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί ο Ατζούν δίνει παραπάνω χρήματα, αλλά και γιατί οι παίχτες που θα λάβουν μέρος ή ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι (δύο είναι σε εκκρεμότητα) ζητούν μεγαλύτερά ποσά.

Όπως έχει αφήσει να διαρρεύσει η ACUN MEDIA όλοι οι παίχτες θα παίρνουν την ίδια αμοιβή και θα είναι 5.000 την εβδομάδα.

Από δικές μας πληροφορίες δεν ισχύει αυτό και δεν θα έχουν όλοι οι παίχτες την ίδια αμοιβή.

Υπάρχουν και αυτοί όπως ο Βέρτης που δεν θέλουν να ακούσουν για survivor.

Πηγή: sports365.gr

 

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που είπαν το μεγάλο «ναι»

Το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Μπάκας μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό, αποκάλυψε τα οκτώ πρόσωπα που έχουν ήδη αποδεχθεί την πρόταση για το Survivor All Star και θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο ξανά!

Είναι οι εξής: Ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς Καφετζής, ο νικητής Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης που έφυγε άδοξα από το ριάλιτι λόγω τραυματισμού, η νικήτρια του survivor 2, Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Εύη Σαλταφερίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα είναι στο ριάλιτι και είπε: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags