Facebook Pixel Άγριος καυγάς στην εκπομπή του Χατζή! Αρπάχτηκαν Καιρίδης-Αυγέρη – Live αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-02 15:30:00

Άγριος καυγάς στην εκπομπή του Χατζή! Αρπάχτηκαν Καιρίδης-Αυγέρη – Live αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγριος καυγάς στην εκπομπή του Χατζή! Αρπάχτηκαν Καιρίδης-Αυγέρη – Live αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Της είπατε, ότι δίνει παράσταση. Την προσβάλλατε», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Άγριος καυγάς έγινε στην εκπομπή «One talk» του Τάκη Χατζή στο One Channel. Ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε προσκεκλημένους τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη και τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Σε κάποια φάση της εκπομπής, μετά από διάλειμμα, ο Καιρίδης αναφέρθηκε στην Αυγέρη λέγοντας «πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές, ότι στο διάλειμμα ήσασταν μία γλυκιά κυρία, υπεροβολή γλυκιά θα έλεγα», για να πάρει την απάντηση από τη βουλεύτρια: «δεν κάνετε διάλεξη κ.Καιρίδη, βγάλτε αυτό το ύφος τέλος πάντων».

Εκεί πάνω έγινε ένας χαμός, με την Αυγέρη να ζητά να ανακαλέσει την τοποθέτηση, κατηγορώντας τον ότι υπονόησε πως υποδύεται μπροστά στον κόσμο. «Είστε άθλιος! Θα ζητήσετε συγγνώμη», είπε και απείλησε με αποχώρηση.

«Άρα θα αποχωρήσω εγώ», είπε ο Καιρίδης και σηκώθηκε από την καρέκλα.

«Ένας από τους δύο, δεν μπορεί να είμαστε και οι δύο στη συζήτηση αυτή», απάντησε η Αυγέρη, η οποία και αποχώρησε στη συνέχεια, με τον Τάκη Χατζή να κάνει λόγο για προσβλητική συμπεριφορά εκ μέρους του Καιρίδη. «Της είπατε, ότι δίνει παράσταση. Την προσβάλλατε», ανέφερε ο παρουσιαστής.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags