Facebook Pixel Survivor: Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor - Ακυρώνει συναυλίας, αφήνει Ελλάδα την κουκλάρα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-04 09:00:00

Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor - Ακυρώνει συναυλίες, αφήνει Ελλάδα την κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor - Ακυρώνει συναυλίες, αφήνει Ελλάδα την κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψε τις επαφές με τον Ατζούν, την επιθυμία του να κερδίσει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τους λόγους που θέλει να πάει ξανά στο ριάλιτι.

Αεικίνητος, «τρελοροκάς», γεμάτος ενέργεια και κυρίως θετική ενέργεια. Ένας δυναμικός και ευαισθητοποιημένος καλλιτέχνης, ένα χαμογελαστό παιδί που αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από τη συμμετοχή του στο Survivor 4.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μιλά στο neolaia.gr για το νέο του τραγούδι, για τις επαφές του για το Survivor All Star, αλλά και για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που θα αφήσει ξανά μόνη της στην Ελλάδα για να πάει στον Άγιο Δομίνικο!

Θα πας στο Survivor All Star; Το θέλεις πολύ βλέπω…

«Δεν είναι δεδομένο, γιατί δεν έχω υπογράψει. Έχω συζητήσει όμως και, ναι, μου αρέσει η ιδέα να πάω ξανά στο Survivor, παρ’ ότι θα αφήσω πάλι τα πάντα στη ζωή μου. Θέλω να πάω στο Survivor ξανά».

-Θα αφήσεις και μια σχέση όμως που βλέπουμε ότι είστε αρκετά δεμένοι. Τι λέει η Αλεξάνδρα για τη σκέψη σου να πας στον Άγιο Δομίνικο;

«Όταν ο σύντροφός σου δεν είναι περιστασιακός, αλλά σύντροφος ζωής, τότε μπορεί να σε καταλάβει και να σε στηρίξει, όπως κάνει η κοπέλα μου, η Αλεξάνδρα. Θα μου λείψει, θα της λείψω, αλλά θέλει να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου».

-Σου λένε το γνωστό σύνθημα όταν σε βλέπουν στον δρόμο ή στα live; Σου έχει λείψει να ακούς στον στίβο μάχης πως είσαι «ο Spiderman της παραλίας»;

«Το σύνθημα μού το λένε συνέχεια και στα live και παντού. Αλλά αν τρέξω και κερδίσω ένα αγώνισμα στο Survivor και ακούσω αυτό το σύνθημα, στο λέω ειλικρινά, θα ανατριχιάσω. Είναι τρομερή εμπειρία. Ένα παρατσούκλι με έχει στιγματίσει τόσο όμορφα».

-Βλέπουμε ότι είσαι ένα άτομο γεμάτο θετική ενέργεια. Από πού πηγάζει αυτή η μεγάλη θετική ενέργεια που έχεις;

«Είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Κάποια γεγονότα με έχουν κάνει να εκτιμήσω πολλά στη ζωή και να μη δίνω τόση βάση σε μικρά προβλήματα. Σίγουρα παίζει ρόλο το οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσα. Το θεωρώ ιδανικό. Οι γονείς με μεγάλωσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπω τα πράγματα με τόσο θετικό τρόπο. Και εγώ έχω δουλέψει μέσα μου και προσπαθώ να βλέπω το 90-95% των πραγμάτων θετικά. Εννοείται θα υπάρξουν και μέρες που θα είμαστε πεσμένοι. Αλλά το φιλοσοφώ το κάθε αρνητικό και προχωράω».

-Πού σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο live;

«Κάθε Τρίτη είμαστε στο Rock n Roll Athens στο Κολωνάκι και κάθε Κυριακή στο Dirty Sanchez στο Ψυχικό. Κάποιες Πέμπτες είμαστε και στο Balconar στη Θεσσαλονίκη. Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε αναλόγως στην πορεία».

-Είναι και το Survivor βέβαια που δεν σε αφήνει να κάνεις και πολλά επαγγελματικά σχέδια…

«Σωστά. Αν πάω στο Survivor δεν θα μπορώ να κάνω κάτι άλλο, οπότε δεν ξέρω για τα άμεσα σχέδιά μου».

 

Μύκονο ο Mr Survivor με ξανθιά κουκλάρα - "Χάθηκε" το μαγιό στα εντυπωσιακά οπίσθιά της (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε καλοκαίρι η Μύκονος γίνεται το σημείο συνάντησης επωνύμων και μη!

Ο Ηλίας Μπόγδανος παρέα με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και μερικούς φίλους τους βρίσκονται στο νησί για διακοπές. Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στην θάλασσα σε  τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει πολύ!

 

Διέρρευσε η λίστα Ατζούν για Survivor All Star! Χαμός με Σοϊλέδη- Τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα

Προχωράει από την παραγωγή η συμπλήρωση του... παζλ για τους συμμετέχοντες στο All Star Survivor 2023.

Ηδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι το φετινό Survivor, παρά τη μη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα φέρει κανονικότατα τη «σφραγίδα» All Star.

Η λύση που βρέθηκε από την πλευρά της παραγωγής, μετά την εντολή του Ατζούν για μέγιστη αμοιβή ανά βδομάδα στα 5.000 ευρώ, επανέφερε τη λογική στις απαιτήσεις των παικτών, αφού είχαν εκφραστεί τάσεις και αιτήματα ακόμα και για τετραπλάσιες εβδομαδιαίες απολαβές.

Ως προς τα έως τώρα δεδομένα, για τους παίκτες που έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν για να ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο στα μέσα Δεκεμβρίου, έχουμε τις εξής κατ' αρχήν συμφωνίες.

  • Σάκης Κατσούλης
  • Ηλίας Μπόγδανος
  • Τζέιμς Καφετζής
  • Ορέστης Τσανγκ
  • Τριαντάφυλλος
  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Κωνσταντίνος Βασσάλος
  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
  • Πάνος Καλλίδης
  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Ευριδίκη Βαλαβάνη
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Αννα Μαρία Βέλλη
  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Ευριδίκη Παπαδοπουλού

Survivor Spoiler: Εχει θέση ο Αρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star;

Ο Αρης Σοϊλέδης μπορεί να έκανε αισθητότατη την παρουσία του στο Survivor 2022, φτάνοντας έως τον τελικό, όμως η συμμετοχή του στο Survivor All Star θα κριθεί στις... καθυστερήσεις!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχοντας ήδη εισπράξει το «όχι» του Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν κρύβει ότι θέλει μέσα στο Survivor All Star, όλα τα υπόλοιπα «μεγάλα ονόματα», ώστε να μη χαθεί η αίγλη του συγκεκριμένου project.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Τούρκος παραγωγός θα μείνει απαθής και θα διαγράψει καταστάσεις που δεν του άρεσαν και διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν.

Κοινώς, δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα δώσει ξανά στον Αρη Σοϊλέδη την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Survivor All Star, αφού οι αντιδράσεις του περιβάλλοντός του μετά το τέλος του ριάλιτι φέτος, δεν άρεσαν καθόλου στον Τούρκο.

Πληροφορίες αναφέερουν πως ακόμα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει γίνει. Δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει, αφού οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, φαίνεται όμως ότι η παρουσία του Αρη Σοϊλέδη στο Survivor All Star δεν αποτελέι προτεραιότητα για την παραγωγή και θα κριθεί από πολλές διαφορετικές παραμέτρους.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags