Facebook Pixel Sportdog.gr | CASH OR TRASH: Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-05 16:12:00

CASH OR TRASH: Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
CASH OR TRASH: Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Cash or Trash θα δούμε σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης.
 
Δείτε εδώ το trailer:   


Το αντικείμενο που φέρνει ο Γιάννης από τον Άγιο Στέφανο μετατρέπει το δωμάτιο της εκτίμησης σε πριβέ δωμάτιο, κάπου στο Λας Βέγκας. Το ιδιαίτερο στυλ του πωλητή κερδίζει το ενδιαφέρον της Δέσποινας Μοιραράκη και η αφήγηση για τον διαχωρισμό σε λογική και συναισθηματική πλευρά των τατουάζ του, δίνει μια ευχάριστη νότα λίγο πριν ξεκινήσει η εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Ο νεαρός πωλητής, με δυνατό του στοιχείο το χιούμορ αλλά και τις γνώσεις του, αν και δεν κατατάσσει το εαυτό του στην κατηγορία συλλέκτη, έχει αναπτύξει εδώ και αρκετά χρόνια μεγάλο ενδιαφέρον για τα vintage και για ό,τι θεωρεί ο ίδιος ιδιαίτερα αντικείμενα. Αν και γνωρίζει το αντικείμενό του απόλυτα, επιβεβαιώνεται από τον Θάνο Λούδο, με την εκτίμηση που λαμβάνει. Για τον Γιάννη κάθε αντικείμενο τον εμπνέει με διαφορετικό τρόπο, κάτι που θεωρεί θα βοηθήσει τους αγοραστές να κάνουν καλές προσφορές, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας Ποιος αγοραστής άλλωστε δεν θα ήθελε ένα πλήρως λειτουργικό αντικείμενο να βρει την κατάλληλη θέση στον χώρο του;

Μια αεικίνητη πωλήτρια, με χαρακτηριστικό στυλ τα… γαλαζοτιρκουάζ της μαλλιά, υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash Or Trash. Η ιστορία της Μαρίας -Άννας θα μπορούσε να θυμίζει ταινία του κινηματογράφου, όπως και το αντικείμενό της, που μας ταξιδεύει  πίσω στο Λένιγκραντ του 1962. Στο δωμάτιο της εκτίμησης ο Θάνος Λούδος αφιερώνει αρκετό χρόνο, καθώς  είναι από τις περιπτώσεις που το αντικείμενο, που έχει μπροστά του, εκτός από το ότι είναι πλήρες, φέρει και μια μεγάλη ιστορία από τον κατασκευαστή του. Η Μαρία-Άννα περνάει στο δωμάτιο των αγοραστών με το αντικείμενό της και ξέρει ότι σίγουρα μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον τους. Όταν η αξία βρίσκεται στις λεπτομέρειες, τότε οι προσφορές μπορούν μόνο να αυξάνονται. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας έναν επίσημο όρο δημοπρασίας, η Mint Condition του αντικειμένου της αειθαλούς πωλήτριας προκαλεί μεγάλη σύγχυση στο δωμάτιο των αγοραστών, με μια αρκετά αναπάντεχη κατάληξη.



Ο Γιώργος από το Μαρούσι κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο δωμάτιο της εκτίμησης με ένα πλήρες αθλητικό σετ.  Αν και φανοποιός στο επάγγελμα, ο Γιώργος, δίνει συμβουλές για την κατανάλωση μελιού, ως ερασιτέχνης παραγωγός.  Με χιούμορ και εύστοχα αστεία η Δέσποινα Μοιραράκη δίνει τον λόγο στον ειδικό Θάνο Λούδο για την εκτίμηση του αντικειμένου, που φέρνει ο πωλητής. Το αντικείμενο του Γιώργου εντυπωσιάζει τη Δέσποινα αλλά και τον εκτιμητή, καθώς η σπορ εμφάνιση του αντικειμένου αλλά και τα επιμέρους στοιχεία, που περιέχει, βοηθούν την εκτίμηση να ανέβει αρκετά ψηλά. Ο Γιώργος είναι αρκετά ικανοποιημένος από την εκτίμηση και ξέρει ακριβώς πως θα διεκδικήσει την υψηλότερη προσφορά από τους αγοραστές. Καθώς το αντικείμενο κεντρίζει το ενδιαφέρον των αγοραστών, για διαφορετικό λόγο τον καθένα, οι προσφορές παίρνουν μορφή παιχνιδιού μεταξύ τους. Ένας όμως από τους αγοραστές φλερτάρει επίμονα με το αντικείμενο, που βρίσκεται μπροστά του. Ο Γιώργος με στόχο να επενδύσει τα χρήματα από την πώληση στην αγορά μιας νέας κυψέλης για την παραγωγή μελιού  του, κερδίζει, εκτός από τις εντυπώσεις, και καλύτερη προσφορά.

Ο Μιχάλης από τον όμορφο Πειραιά φέρνει ένα νόμισμα πραγματικό στολίδι στο Cash Or Trash. O Θάνος Λούδος, δίνοντας μια αρκετά αναλυτική περιγραφή πριν από την τελική εκτίμηση, βοηθά τον Μιχάλη να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του για το δωμάτιο των αγοραστών, αν και δεν περίμενε τόσο χαμηλή εκτίμηση, μετά από όλα όσα άκουσε. Με το πολύ ιδιαίτερο κόσμημα, που γοητεύει εκτός από το γυναικείο και το ανδρικό κοινό  των αγοραστών του Cash Or Trash, ο Μιχάλης δυσκολεύεται να φανταστεί πού μπορεί να καταλήξει η χαμηλή εκκίνηση στις προσφορές. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης σηκώνει τα μανίκια και ξεκινά την πολύ οικεία σε αυτόν εκτίμηση, με τα ειδικά εργαλεία του. Η Ιόλη Χιωτίνη, ο Φοίβος Στρουγγάρης και ο Δημήτρης Δεμερτζής, καταλήγουν και εκείνοι με τη σειρά τους στις δικές τους προσφορές, ο καθένας με την προσωπική του αντίληψη. Άραγε η εξειδίκευση του Γιώργου Τσαγκαράκη θα επηρεάσει θετικά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και για ποια πλευρά; Αυτήν των αγοραστών ή του πωλητή;  



Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags