Facebook Pixel Sportdog.gr | CASH OR TRASH: Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή
Life
| 2022-11-12 16:25:00

CASH OR TRASH: Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή

Sportdog Team
CASH OR TRASH: Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18.20 - Κάθε Σάββατο και Κυριακή

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Cash or Trash τέσσερα νέα, ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενα θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης.
 
Δείτε εδώ το trailer:

    

Στο δωμάτιο της εκτίμησης, ανάμεσα στη Δέσποινα Μοιραράκη και στον Θάνο Λούδο, το κακό… παραφυλάει! O Μιχάλης συνοδεύεται από τον απόλυτο «κακό», που οι περισσότεροι σινεφίλ λατρεύουν να μισούν. Πρόκειται για ένα αντικείμενο ολοκληρωμένο και όνειρο συλλεκτών ειδικής κατηγορίας, που δίνει τροφή για μια  εκτίμηση επιπέδου κριτικής ταινιών στον Θάνο Λούδο. Ο Μιχάλης, παρέα με τον καλύτερο κακό, περνάει, γεμάτος με σιγουριά, στο δωμάτιο των αγοραστών, έχοντας λάβει το «πράσινο φως» από την εκτίμηση αλλά και επειδή γνωρίζει ολόκληρο το …σύμπαν, σχετικά με το αντικείμενό του. Οι προσδοκίες του νεαρού πωλητή κάνουν «βουτιά» από τον αυτοκρατορικό βωμό, καθώς η πρώτη προσφορά φανερώνει δισταγμό από την πλευρά των αγοραστών, παρά την ελπιδοφόρα πρώτη αντίδρασή τους, μετά την αποκάλυψη. Άραγε η… Δύναμη θα είναι με το μέρος του νεαρού συλλέκτη και πωλητή;

Χορό μασκέ στην αυλή των ανακτόρων, θυμίζει η διάθεση της Δέσποινας Μοιραράκη και του Θάνου Λούδου, με αφορμή το αντικείμενο του Γιάννη. Για μια ακόμα φορά ο Θάνος Λούδος έχει την ευκαιρία να μοιραστεί ιδιαίτερες πληροφορίες για ένα αντικείμενο που δεν συναντάμε συχνά πλέον. Ο Γιάννης προχωράει προς το δωμάτιο των αγοραστών έχοντας συγκρατήσει όλες τις νέες πληροφορίες, που του δόθηκαν για το αντικείμενό του, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις του, ως συλλέκτης του συγκεκριμένου είδους.  Η υποδοχή του Γιάννη στο δωμάτιο των αγοραστών έχει αέρα από ρομαντικό κόρτε σε δωμάτιο αίθουσας χορού μιας άλλης εποχής. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης και η Ιόλη Χιωτίνη, με όρεξη για παιχνίδι, συνεχίζουν με την ίδια διάθεση και στις προσφορές. Μια καλή αρχή στις προσφορές αποτελεί  θετικό οιωνό για τον πωλητή από το Μαρούσι. Για διαφορετικό λόγο το αντικείμενο δείχνει να είναι ελκυστικό σε όλους τους αγοραστές. Άραγε η διάθεση να «φλερτάρουν» με το αντικείμενο θα παραμείνει άσβεστη μέχρι το τέλος της δημοπρασίας;



Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο δωμάτιο της εκτίμησης έναν πωλητής από τον πρώτο κύκλο. Αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης έρχεται μαζί με τη δεινή διαπραγματεύτρια και σύζυγό του, τη Ζαχαρούλα, με ένα αντικείμενο, που στην εποχή του έλυσε τα χέρια πολλών ανθρώπων, κυριολεκτικά. Ο Θάνος Λούδος καλωσορίζει και εκείνος με τη σειρά του στο Cash Or Trash τους πωλητές από τη Δράμα και περνά σε πληροφορίες και λεπτομέρειες, δείχνοντας παραστατικά τον τρόπο λειτουργίας του αντικειμένου. Η Ζαχαρούλα, έχοντας αγαπήσει κοντά στον σύζυγό της τον συλλεκτισμό, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμη να διαπραγματευτεί και να κερδίσουν με τον Βαγγέλη την καλύτερη προσφορά. Αν και το ζευγάρι είναι αρκετά αισιόδοξο, για το αντικείμενο που φέρνει, διαπιστώνει πως οι προσφορές  των αγοραστών δεν είναι όσο όσο… ορεξάτες περίμεναν.

Έναν ακόμα ιδιαίτερο πωλητή υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη  στο Cash Or Trash. Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, συνιδρυτής της Cheapart, νιώθει ότι βρίσκεται εντός πεδίου στον χώρο της εκτίμησης φέρνοντας ένα αντικείμενο, αρκετά προκλητικό για την εποχή του. Ο Γιώργος γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά τον Θάνο Λούδο, που του δίνει την ευκαιρία να ακούσει μεν τις πρώτες πληροφορίες από έναν φαν και συλλέκτη αλλά και να μοιραστεί μαζί του αρκετές περισσότερες, που αφορούν στο cult αντικείμενο. Ικανοποιημένος από την εκτίμηση του,  ο Γιώργος προχωράει για το δωμάτιο των αγοραστών συνεχίζοντας να έχει ανεβασμένη διάθεση, καθώς με όλα όσα άκουσε στο δωμάτιο εκτίμησης, θεωρεί ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Καθώς γνωρίζει ότι το αντικείμενό του στέκεται επάξια ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του κλίματος της εποχής, που δημιουργήθηκε, ελπίζει πως αυτό και η αισθητική του θα είναι αρκετά για να φτάσουν τις προσφορές σε ένα υψηλό επίπεδο.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags