Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι θα δούμε σήμερα στο Cash or Trash - Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20
Life
| 2022-12-03 16:35:00

Τι θα δούμε σήμερα στο Cash or Trash - Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20

Sportdog Team
Τι θα δούμε σήμερα στο Cash or Trash - Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Cash or Trash φιλοξενούνται τέσσερις νέοι πωλητές μαζί με τα ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενά τους, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης.

Δείτε εδώ το trailer:  


Την όμορφη Ρωξάν από τη Γλυφάδα υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη με το εξίσου όμορφο αντικείμενό της. Το ιδιαίτερα προσεγμένο στυλ της Ρωξάν δικαιολογεί απόλυτα το πως… μπήκε στα χέρια της το αντικείμενο, που φέρνει στο Cash Or Trash.   Η Ρωξάν, αν και δεν μένει ευχαριστημένη με την τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου, τα στοιχεία που κρατά από την εκτίμηση αποτελούν ένα ακόμα ατού για να τα χρησιμοποιήσει στο δωμάτιο των αγοραστών. Μπροστά στους αγοραστές, με ένα από τα καλύτερα κοσμήματα που έχει περάσει, ως τώρα, από το δωμάτιο εκτίμησης, η ετοιμοπόλεμη πωλήτρια ξέρει πολύ καλά πως να διαπραγματευτεί. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης ακούει το αντικείμενο της Ρωξάν να καλεί το όνομά του. Είναι αρκετά όμως η πρόθεση και η διάθεσή του για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της πωλήτριας; Ο Δημήτρης Δεμερτζής δυσκολεύει τον Γιώργο Τσαγκαράκη, αλλά μέχρι ποιο σημείο μπορεί πραγματικά  να κοντράρει τον μετρ του είδους;

Ο Ανδρέας από την Θεσσαλονίκη φέρνει ένα κειμήλιο, με ιδιαίτερη ομορφιά, στο Cash Or Trash. Η Δέσποινα Μοιραράκη καλωσορίζει τον βορειοελλαδίτη  νεαρό στο δωμάτιο εκτίμησης  ενώ ο Θάνος Λούδος ξεκινά αμέσως την «εξερεύνηση» του αντικειμένου.  Ο Ανδρέας βγαίνει από το δωμάτιο εκτίμησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που σίγουρα ενισχύουν μια πιθανή καλή συμφωνία με έναν από τους αγοραστές. Μετά από μια μίνι χαριτωμένη ανάκριση από τους αγοραστές και τα ταχύρρυθμα μαθήματα ειδικών γνώσεων  από τον Δημήτρη Δεμερτζή, η δημοπρασία δείχνει πως θα πάρει αισιόδοξη τροπή. Ένας από τους αγοραστές διεκδικεί το σετ αντικειμένων του Ανδρέα, δίνοντας του το ελεύθερο να τον σταματήσει στην τιμή, που εκείνος κρίνει κατάλληλη.
Με ερωτισμό από λατινοαμερικάνικο χορό, έρχεται στο Cash or Trash o Μίμης από τo Φάληρο. Ο πρώην χορευτής, με διακρίσεις στην Αμερική, φέρνει ένα Art Deco αντικείμενο και μεταφέρει τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο σε μια άλλη εποχή με τις ιστορίες του. Δημιουργός κοσμημάτων, σε έναν χώρο με άρωμα από τα παλιά στο Παγκράτι, ο πωλητής με το ιδιαίτερο look μαζεύει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να ενισχύσει  την πώληση του αντικειμένου του στο δωμάτιο των αγοραστών. Ο Μίμης, πιστεύει στην καλή ενέργεια και θεωρεί ότι το αντικείμενό του θα βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη του ανάμεσα στους αγοραστές. Με ένα ύφασμα που δεν έχει αλλαχθεί από τα παλιά, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά του άρτια αλλά και σχέδιο ξεκάθαρα σε στυλ Art DecoM τα πράγματα δείχνουν ευοίωνα. Με το στυλ του να κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις και με την αποκάλυψη του αντικειμένου του, ο Μίμης μπαίνει δυναμικά στη δημοπρασία. Η πρόωρη αποχώρηση του Δημήτρη Δεμερτζή δημιουργεί ντόμινο αποχωρήσεων και η χαμηλή διάθεση στις προσφορές ρίχνουν τους τόνους αρκετά στο δωμάτιο των αγοραστών.  Άραγε η διπλωματία του πωλητή από το Παγκράτι θα καταφέρει να αλλάξει το προφανές;

Από τη Νέα Φιλοθέη έρχεται η Σοφία με ένα ολοκληρωμένο σετ μιας αρκετά ιδιαίτερης ενδυμασίας. Στο δωμάτιο εκτίμησης, ο Θάνος Λούδος χρειάζεται αρκετό χρόνο, ώστε να καταφέρει να εκτιμήσει όλα αυτά, που περιέχει η ενδυμασία της νεαρής κομμώτριας. Η Δέσποινα Μοιραράκη δίνει αρκετό χρόνο στον Θάνο μαθαίνοντας την ιστορία της Σοφίας και το πως έφτασε  το αντικείμενο στην κατοχή της. Με μια υπεραναλυτική εκτίμηση, ο Θάνος Λούδος δίνει την ευκαιρία στη Σοφία να μάθει λεπτομέρειες για το αντικείμενό της, καθώς δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό, ενώ μεταφέρει συγχρόνως και τους τηλεθεατές σε ένα κλίμα μυσταγωγίας, στην εποχή των Ναϊτών Ιπποτών. Η Σοφία μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών ικανοποιημένη από την εκτίμηση αλλά και με ένα άγχος να θυμηθεί έστω και μερικές από τις πληροφορίες, που της έδωσε ο Θάνος. Με τον Δημήτρη Δεμερτζή να βάζει τα γυαλιά σε όλους, για ακόμα μια φορά, με τις γνώσεις του και τον Φοίβο Στρουγγάρη να συνοδεύει με εξτρά πληροφορίες,  η δημοπρασία ξεκινά σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδοo. Με ένα «ταμάμ» κλείνεται η συμφωνία!

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags