Facebook Pixel Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Νέα άγρια κόντρα Τζέιμς Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ - Καταγγελία για "στημένο" Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-12-27 09:40:00

Νέα άγρια κόντρα Τζέιμς Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ - Καταγγελία για "στημένο" Survivor (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα άγρια κόντρα Τζέιμς Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ - Καταγγελία για "στημένο" Survivor (ΦΩΤΟ)

Παρά τη φημολογία πως μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στο All Star, ο πρώην παίκτης δεν φαίνεται πως έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό, με τον οποίο άλλωστε βρίσκονται και στα δικαστήρια!
 

Το τρέιλερ για το Survivor All Star έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι σίγουρα η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλο. Μέχρι πρότινος ο Ντάνος δεν άνοιγε τα χαρτιά του όσο αφορά τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, ωστόσο το τρέιλερ που κυκλοφόρησε «λέει» πολλά για τον νικητή του 2017.

Μια άλλη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή στο τρέιλερ. Ο ίδιος μάλιστα αυτοτρολάρεται στα social media και βάζει ένα δικό του κουίζ κάτω από τη φωτογραφία με το στιγμιότυπο.

 

Mάλιστα, ένας follower του Καφετζή σχολιάζει: Δεν περίμενα να τον δω στο τρέιλερ για το Survivor All Star.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλίτζαλι λόγω της συμμετοχής του σε J2US. Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μεγάλο σόου του Alpha.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Τζέιμς είχε βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ερωτήθηκε εάν θα τα έβρισκε με τον Ατζούν σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση για το All Star Survivor. «Μέχρι το Δεκέμβρη έχω κλείσει διακοπές, δεν με καίει να πάω στο All Star Survivor. Μετά θα πήγαινα σε ένα ραντεβού», απάντησε ο Τζέιμς.

Η κόντρα του πάντως με τον Τούρκου δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, καθώς σε πρόσφατό ποστάρισμά του στα social media, αναδημοσιεύει ανάρτηση που αφήνει υπονοούμενα για… στημένο Survivor!

Ιδού:  

Σκάνδαλο πριν ξεκινήσει το Survivor - Τεράστιο unfair Ατζούν - Τρεις παίκτες πήραν παραπάνω χρήματα!

Οι παίκτες του Survivor All Star ετοιμάζονται να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, όμως μερικοί έχουν κάνει μυστική συμφωνία με την παραγωγή για να μπουν στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός και πρόκειται για τον πιο ακριβό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Η παραγωγή από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες θα πάρουν τα ίδια χρήματα για να  μπουν στο παιχνίδι.

Όμως, ο Στάθη Σχιζάς, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να έχουν περισσότερες απαιτήσεις και να ζήτησαν παραπάνω χρήματα από την παραγωγή. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να πάρουν ένα χρηματικό ποσό πριν μπούνε στο παιχνίδι συν τις 5.000 ανά εβδομάδα.

Τέλος, ο Ατζούν για να είναι δίκαιος έχει βάλλει για πρώτη φορά τον όρο ότι μετά από ένα σημείο θα δίνετε μπόνους σε όλους τους παίκτες εφόσον το αποφασίσει αυτός. Ενώ, δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα για ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησαν οι δικηγόροι κάποιων παικτών.

Το... μαρτύρησε η Σοφιάννα

Την unfair κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί πάντως αποκάλυψε προ ημερών και η Σοφιάννα Αβραμάκη, όταν μίλησε για τους μισθούς των παικτών στο All Star και όσα έχει μάθει η ίδια από συνομιλίες με υποψήφιους παίκτες.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται» παραδέχεται η Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ όσον αφορά το οικονομικό σκέλος απαντά: «Άκουσα για παίκτες που και ζήτησαν και εν τέλει συμφώνησαν για περισσότερα χρήματα από τις 5.000 που παίρναμε εμείς. Θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθούν διαφορετικά ποσά στην πορεία του παιχνιδιού», αποκάλυψε!

 

 

Ο Λιανός επιβεβαίωσε την απόλυτη ανατροπή στο Survivor - Νέο μεγάλο φαβορί για νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιανός καλεσμένος στο κανάλι του Fipster έκανε αποκαλύψεις στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» σχετικά με τους παίκτες του «All Star Survivor» και τις εκπλήξεις που θα δούμε.

Ο Γιώργος Λιανός σε ερώτηση που του έκανε ο Φίλιππος Ιωάννου για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στο «All Star Survivor» αλλά δεν έχουν ακουστεί σε κανένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ είπε:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό ανέφερε με νόημα ότι περιμένει πάρα πολλά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ μετέφερε την έκπληξή του από όσα είδε από τον Τριαντάφυλλο από τις δοκιμασίες που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των παικτών! Δύο ονόματα που ουδείς πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά κι όμως ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή…

Επίσης ο παρουσιαστής απαντώντας διπλωματικά σε ερώτηση που του έγινε για τους παίκτες του Survivor που δεν θα ήθελε να ξαναδεί, είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Τριαντάφυλλος είναι αρκετά οξύθυμοι και μάλιστα, είπε, «δεν έβαζαν γλώσσα μέσα τους στα συμβούλια».


Δείτε όσα είπε μετά το 24.40: 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags