Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Δεν... μάσησαν από τα χρήματα του Ατζούν - Πέντε διάσημοι έριξαν άκυρο on camera στο Survivor! (Vid)
Life
| 2022-12-28 09:40:00

Δεν... μάσησαν από τα χρήματα του Ατζούν - Πέντε διάσημοι έριξαν άκυρο on camera στο Survivor! (Vid)

Sportdog Team
Δεν... μάσησαν από τα χρήματα του Ατζούν - Πέντε διάσημοι έριξαν άκυρο on camera στο Survivor! (Vid)

Κι όμως, υπάρχουν τρία μεγάλα ονόματα που απέρριψαν τις προτάσεις του Τούρκου παραγωγού για το All Star, παρότι δέχθηκαν τρομερές πιέσεις.

Το Survivor All Star είναι ήδη προ των πυλών και αγαπημένοι πρώην παίκτες επιστρέφουν στον “τόπο του εγκλήματος”. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί Survivors που αρνήθηκαν να επιστρέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Ποιοι είναι αυτοί;

Πρώτα απ’ όλα, η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθάρισε ότι δε θα συμμετέχει στον έκτο κύκλο του Survivor. Το μοντέλο είχε πάει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο να ζήσει την εμπειρία, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορέσει να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, δήλωσε ότι έχει καλές σχέσεις με την Acun Medya και θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εταιρία παραγωγής σε κάποιο άλλο πρότζεκτ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όχι πάλι Survivor, δε θα με δείτε».

Ένας ακόμη από τους πρώην παίκτες του Survivor που δε θα πάνε στο All Star είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός σχολίασε ότι θέλει να κάνει άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση κι έτσι δε θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πριν 2 χρόνια δε θα επιστρέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό διότι του είχε γίνει μήνυση από την Acun Medya.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απασχολήσει πολύ την τηλεοπτική επικαιρότητα, αλλά ο ίδιος έχει τονίσει πολλάκις ότι δε θα επιστρέψει στη Δομινικανή Δημοκρατία. Παρόλα αυτά, για πολλούς τηλεθεατές η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

 

 

Πηγή: youfly.com

Νέα άγρια κόντρα Τζέιμς Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ - Καταγγελία για "στημένο" Survivor (ΦΩΤΟ)

Το τρέιλερ για το Survivor All Star έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι σίγουρα η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλο. Μέχρι πρότινος ο Ντάνος δεν άνοιγε τα χαρτιά του όσο αφορά τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, ωστόσο το τρέιλερ που κυκλοφόρησε «λέει» πολλά για τον νικητή του 2017.

Μια άλλη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή στο τρέιλερ. Ο ίδιος μάλιστα αυτοτρολάρεται στα social media και βάζει ένα δικό του κουίζ κάτω από τη φωτογραφία με το στιγμιότυπο.

 

Mάλιστα, ένας follower του Καφετζή σχολιάζει: Δεν περίμενα να τον δω στο τρέιλερ για το Survivor All Star.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλίτζαλι λόγω της συμμετοχής του σε J2US. Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μεγάλο σόου του Alpha.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Τζέιμς είχε βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ερωτήθηκε εάν θα τα έβρισκε με τον Ατζούν σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση για το All Star Survivor. «Μέχρι το Δεκέμβρη έχω κλείσει διακοπές, δεν με καίει να πάω στο All Star Survivor. Μετά θα πήγαινα σε ένα ραντεβού», απάντησε ο Τζέιμς.

Η κόντρα του πάντως με τον Τούρκου δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, καθώς σε πρόσφατό ποστάρισμά του στα social media, αναδημοσιεύει ανάρτηση που αφήνει υπονοούμενα για… στημένο Survivor!

Ιδού:  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags