Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείτε την Τρίτη 7/2 στις 21:00 στο 12ο Επεισόδιο του MasterChef 2023
Life
| 2023-02-07 15:35:00

Δείτε την Τρίτη 7/2 στις 21:00 στο 12ο Επεισόδιο του MasterChef 2023

Sportdog Team
Δείτε  την Τρίτη 7/2 στις 21:00 στο 12ο Επεισόδιο του MasterChef 2023

Δευτέρα – Τρίτη & Πέμπτη - Παρασκευή στις 21:00 - Κυριακή MasterChef – MasterClass στις 18:00

Στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και καλούνται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις υποψήφιοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, τόσο γευστικών όσο και τεχνικής, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ακόμα και αν πια γνωρίζουν ότι εκείνος με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, κανείς δε θέλει να βρεθεί σε αυτή τη μαγειρική μονομαχία.

Για έναν διαγωνιζόμενο αυτή η δοκιμασία είναι η ευκαιρία για τη μαγειρική του «αφύπνιση», για άλλον η στιγμή να ξεπεράσει τις μαγειρικές του ανασφάλειες και δυστυχώς για εκείνον με τη χειρότερη προσπάθεια το πιάτο αντιγραφής θα αποδειχθεί δυσκολότερο των μαγειρικών του ικανοτήτων.

Ποιοι θα τα καταφέρουν από την πρώτη κιόλας δοκιμασία και ποιος θα κληθεί να διεκδικήσει εκ νέου την παραμονή στο φετινό διαγωνισμό;

Η πιο πολυαναμενόμενη, ίσως, επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef 2023 είναι γεγονός! Μετά την είσοδο του Γιώργου Πορφύρη, οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για τα νέα δεδομένα του διαγωνισμού και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν και να  «αποκρούσουν» μαγειρικά όποιον επιχειρήσει να «εισβάλει» στην κουζίνα του φετινού διαγωνισμού.

Η αγωνία χτυπά κόκκινο, καθώς άλλη μια δυνατή μαγειρική μονομαχία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο μάγειρες, που θέλουν όσο τίποτα άλλο να έχουν μια θέση στον φετινό διαγωνισμό. Άραγε, ο εξώστης θα είναι πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά

Το μαγειρικό αποτέλεσμα, στο τέλος της δοκιμασίας, θα κάνει δύσκολο το έργο των τριών chef κριτών, οι οποίοι θα κληθούν να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Θα καταφέρει άραγε ο νέος «εισβολέας» να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023;

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 12/2:

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο  ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

 

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

 

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας

Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

#MasterChefGR #StarChannelTV 

 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr                

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags