07/07/20 - 13:17

Κορυφαίες ατάκες Στοχ για ΠΑΟΚ - Παράδειγμα για όλους - "Όταν δεν κερδίζεις..."!

Sportdog Team
1.277views 0shares

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOKTV:

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει η ενέργεια αλλά και ο χρόνος ώστε ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα:

«Φυσικά υπάρχει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε και ελπίζω να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι ώστε να πιέσουμε λίγο την ΑΕΚ από την πλευρά μας. Θα δούμε. Ελπίζω ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε, αλλά όπως είπα πρέπει να βελτιωθούμε, να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και να παραμείνουμε ενωμένοι καθώς τώρα περνάμε δύσκολα και μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνο αν είμαστε όλοι μαζί σε αυτό σαν ένας. Έτσι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά σίγουρα θα μας μιλήσει για αυτά ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Όπως είπα και πριν ελπίζω να βελτιωθούμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, μια νέα ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, ώστε να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθηση μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά».

Για το αν η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι ένα από τα βασικά προβλήματα: «Φυσικά, όταν δεν κερδίζεις η αυτοπεποίθηση σου χαμηλώνει όλο και πιο πολύ. Πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Αν το κάνουμε αυτό, όλοι θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όλοι θα νιώθουμε μια καλύτερη αύρα στην ομάδα. Από εμάς εξαρτάται όμως, έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ