Facebook Pixel Το Super Deal του ΠΑΟ που χάλασε!
| 2014-08-21 18:02:00

Το Super Deal του ΠΑΟ που χάλασε!

Το Super Deal του ΠΑΟ που χάλασε!

Με πόσα χρήματα είχε συμφωνήσει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο; Διαβάστε στον Sportdog το συμβόλαιο που του είχαν προτείνει οι «πράσινοι».

Μπορεί η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό να χάλασε στο... παρά πέντε, όμως αυτό δεν είχε καμία σχέση με το οικονομικό μέρος, όπως βιάστηκαν κάποιοι να πουν. Το πρόβλημα ήταν καθαρά ιατρικό και αφορούσε τον ποδοσφαιριστή, όπως ξεκαθαρίστηκε από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» η είδηση το βράδυ της Τρίτης.

Για να... βάζουμε όμως τα πράγματα στην θέση τους, το «τριφύλλι» είχε κάνει ένα σούπερ deal με τον Ισπανό άσο και αν η μεταγραφή ολοκληρωνόταν, θα επρόκειτο για τεράστια επιτυχία της διοίκησης.

Ο Σκύλος λοιπόν και η στήλη «sportdog penalty», έμαθε τα ακριβή ποσά της συμφωνίας που υπήρχε και σας τα παρουσιάζει...

Ο Αλφάρο λοιπόν, ξεκίνησε από την Ισπανία για την Ελλάδα γνωρίζοντας πως θα πάρει από τον Παναθηναϊκό και ένα πριμ υπογραφής περίπου 100.000 ευρώ, κάτι για το οποίο από τον Παναθηναϊκό του ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να συμβεί.

Το αρχικό deal με τον Ισπανό άσο ήταν για συμβόλαιο 2 χρόνων, με αποδοχές 230.000 και 250.000 € αντίστοιχα. Θα επρόκειτο για φοβερή συμφωνία, καθώς ούτε καν πλησιάζουν τα χρήματα που έπαιρνε ο παίκτης πέρυσι...

Για να καταλάβετε, ο 28χρονος Ισπανός είχε εγγυημένο συμβόλαιο με τη Μαγιόρκα για άλλα δύο χρόνια, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 550.000 €. Για αυτό μάλλον τώρα το... φυσάει και δεν κρυώνει, αφού λόγω Παναθηναϊκού βιάστηκε να συμβιβαστεί με τους Νησιώτες με μόλις 220.000 αποζημίωση.

Άλλωστε, στη Μαγιόρκα ήθελαν τόσο να... ξεφορτωθούν τον Αλφάρο που έταξαν στον Ισπανό ατζέντη του 100.000 € αν του έβρισκε ομάδα και έλυνε το συμβόλαιο. Έτσι λοιπόν αυτοί πέτυχαν τον σκοπό τους, έλυσαν το συμβόλαιο του πληρώνοντας «ψίχουλα» και τώρα ο ποδοσφαιριστής χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο...

Γνωστός Έλληνας: «Έχω 23 χρόνια να κάνω σεξ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags