Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: Μένει και διώχνει 11 παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 10:00:00

Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ! Μένει και διώχνει 11 παίκτες - Διέρρευσε η λίστα

του Νίκου Στεργίου

Σκληρές αποφάσεις μετά το "ναυάγιο" με ΑΕΚ από την διοίκηση και τον Τούρκο προπονητή. Ποιοι βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" και πρέπει ήδη να ψάχνουν για ομάδα!

Τα απόνερα του ντέρμπι με την ΑΕΚ βιώνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα έχασε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει αφεντικό στη μάχη του τίτλου. Και, τυπικά, έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Ένωση με την ήττα.

Οι Πράσινοι έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία, με πιο χαρακτηριστική τη φάση στο 27ο λεπτό με τον Κώτσιρα και τον Αραούχο. Αλλά είναι σαφές ότι με την εικόνα που είχε η ομάδα, αγωνιστικά, δεν μπορεί εύκολα να βγει και να φωνάξει με ένταση για τη διαιτησία.

Το ζήτημα όμως, είναι τι μπορεί να συμβεί τώρα, καθώς υπήρξαν αναφορές ακόμα για αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τη στιγμή που είχε έρθει για να πάρει το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα, σε μεγάλο βαθμό, χάθηκε! Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι ισχύει.

Επαφές του Τερίμ για μεταγραφές - Αυτό συμφωνήσε με Αλαφούζο - "Τελειωμένοι" 3+2

ΤΕΡΙΜ: Όταν τον είχε φέρει τον περασμένο Δεκέμβρη ο Γιάννης Αλαφούζος, στη θέση τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το έκανε για να κατακτήσει τον τίτλο. Για να φέρει άλλον αέρα στην ομάδα, άλλη ψυχολογία. Αλλά εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει. Για αυτό και υπήρξε σενάριο τα τελευταία 24ωρα περί αποχώρησής του άμεσα. Παρόλα αυτά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Τούρκος μένει και συνεχίζει κανονικά. Κανονικότατα.

ΤΕΡΙΜ/1: Για πόσο θα συνεχίσει; Σε επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό αλλά και με παίκτες που είναι εκτός ομάδας και θέλει να τους "ψήσει" να έρθουν το καλοκαίρι στην Αθήνα, αναφέρει ότι θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη σεζόν στο Τριφύλλι. Όλα αυτά πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ μεν, αλλά έχει τους λόγους του ο Τερίμ που το υποστηρίζει αυτό. Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι; Η επαφή που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και η συμφωνία που είχαν για τη θερινή προετοιμασία και το ρόστερ τής ερχόμενης περιόδου. Για αυτό και ο πεπειραμένος τεχνικός μιλάει με παίκτες και έχει ως δεδομένη την παρουσία του στο κλαμπ.

ΤΕΡΙΜ/2: Το βράδυ τής Τρίτης ο Φατίχ, που με βάση όσα γράψαμε όχι μόνο δεν φεύγει άμεσα αλλά συνεχίζει και τη νέα σεζόν, "τελείωσε" ορισμένους ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Που βρίσκονται αρκετό καιρό (χρόνια!) στο κλαμπ αλλά έχουν ταβάνι και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα για να κατακτήσει πρωτάθλημα. Σημειώνεται ονόματα; Παλάσιος, Χουάνκαρ και Σπόραρ δεν έχουν κανένα μέλλον στους Πράσινους, ενώ από κοντά ακολουθούν ο Βέρμπιτς και, ίσως, ο Βιλένα.

Αυτά για εκείνους που έπαιξαν εναντίον της ΑΕΚ. Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που θα φύγει το καλοκαίρι αν συνεχίσει ο Τερίμ στην ομάδα. Από τον "τελειωμένο" έτσι κι αλλιώς Μπρινιόλι, μέχρι τον Σένκεφελντ, τον Ούγκο, τον Πέρεθ, τον Ζέκα, τον Τζούρισιτς! Δεν είναι πάντως πως θα φύγουν όλοι, ούτε ότι θα φύγουν όλοι 1η Ιουνίου, καθώς αρκετοί εξ αυτών έχουν συμβόλαια. Και κάποιοι από αυτούς μεγάλα συμβόλαια. Θα χρειαστεί υπομονή και πολύ χρήμα και το φετινό καλοκαίρι...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δάκρυσε ο Ποντένσε - Απόφαση Ολυμπιακού για την τεράστια ρήτρα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags