Facebook Pixel "Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει"!
| 2013-01-17 15:50:00

"Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει"!

"Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει"!

Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στον sportdog και για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός και σχολιάζει τις επιλογές Ζαρντίμ. "Πότε θα παίξουν ο Φετφατζίδης με τον Βλαχοδήμο;".

Ο παλαίμαχος άσος ποτέ δεν κρύφτηκε στα λόγια του και, σήμερα, κάθε άλλο παρά να χαϊδέψει τα αυτιά του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήθελε. Με την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού εναντίον της Καβάλας, άλλωστε, αλλά και τις αποδοκιμασίες του κόσμου για το θέαμα των "ερυθρόλευκων", ο σκύλος ήθελε να μιλήσει με κάποιον που τα λέει έξω από τα δόντια...

"Έχει απόλυτο δίκιο ο κόσμος του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζει με αυτό που βλέπει. Και δεν είναι μόνο ο κόσμος αλλά και η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει θέαμα από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι τόσους βαθμούς μπροστά και δεν έχει παίξει ακόμα καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει παίκτες και προπονητής να σέβονται το κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο να τους δει. Ειδικά στις εποχές που ζούμε, που ο άλλος υπολογίζει ακόμα και το ένα ευρώ που δίνει για το εισιτήριο. Τον έχουμε μάθει διαφορετικό τον Ολυμπιακό, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον Βαλβέρδε. Να παίζει καλή μπάλα. Πιστεύω, βέβαια, πως η αγωνία και το άγχος να παίξουν καλά φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα.

Αλλά να πεις πως δεν έχει καλό ρόστερ και δεν παίζει καλά... Είναι τρία σκαλοπάτια πάνω από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα", σχολίασε αρχικά στον sportdog ο παλαίμαχος άσος και νυν συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμπλήρωσε για το αν μπορεί να γίνει πιο θεαματικό το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων", με τον Ζαρντίμ στην άκρη του πάγκου:

"Δεν μπορείς να γελάσεις τον κόσμο πια. Βλέπει μπάλα, ξέρει. Ξέρει και έχει απαιτήσεις. Δεν θα μπω στα χωράφια του προπονητή, το μόνο που ξέρω είναι πως με το υλικό που έχει στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός, ούτε εκτός έδρας ούτε πολύ περισσότερο στο Καραϊσκάκη δεν πρέπει να παίζει αμυντικά".

Παίκτες που μπορούν να δώσουν φαντασία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως ο Φετφατζίδης ή ο Βλαχοδήμος, είναι συνήθως εκτός ομάδας.
"Αυτό είναι θέμα προπονητή, όπως είπα και προηγουμένως, που τους βλέπει στην προπόνηση. Αλλά είναι κρίμα να έχει μία καλή περιουσία Ολυμπιακός και να μην μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αν δεν παίξουν και τώρα αυτά τα παιδιά, πότε θα παίξουν; Το καλοκαίρι που θα φέρει κι άλλους παίκτες; Δεν ζητάει τίποτα παράλογο ο κόσμος και η διοίκηση, καλή μπάλα θέλει να βλέπει. Σε όλες τις ομάδες άλλωστε, όταν γίνεται προσπάθεια και δεν κερδίσουν ένα ματς, από ατυχία ή οτιδήποτε, δεν λέει κανένας τίποτα. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλή μπάλα και την ευθύνη την έχει ο προπονητής για αυτό. Γιατί η διοίκηση έκανε ότι της ζητήθηκε το έκανε".

Συντάκης: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags