Facebook Pixel Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-05-22 11:30:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τον ίδιο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και εσχάτως και του ΠΑΟΚ; Λέτε να έχουμε κόντρα Μαρινάκη – Σαββίδη το καλοκαίρι; Ο sportdog αποκαλύπτει!

Το όνομα του Βόσνιου άσου, Ζβέτζνταν Μισίμοβιτς βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά ο σκύλος αποκαλύπτει ότι έχει προταθεί και σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ποια είναι αυτή; Ε, θέλει και ερώτημα; Ο ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", καθώς ο Δικέφαλος είναι η μία από τις δύο ομάδες στην Ελλάδα με μπόλικο ...μαρούλι στα ταμεία της.

Ο 30χρονος Βόσνιος είναι εξαιρετική περίπτωση, έχοντας αγωνιστεί σε Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Μπόχουμ, Ντιναμό, Γαλατασαράι και Νυρεμβέργη. Αυτό το διάστημα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας, με τη φανέλα της Γκουιζού, με την οποία έχει 2,5 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Είναι ενεργό μέλος της εθνική του ομάδας και στην περίπτωση που ερχόταν στην Ελλάδα, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Το ζήτημα είναι ποια από τις δύο ομάδες που προτάθηκε, μπορεί να ενδιαφερθεί. Ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ; Ο σκύλος, βέβαια, λέει ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε αν δείξουν και οι δύο ενδιαφέρον, για να δούμε ποιος έχει καλύτερη ...πειθώ, προκειμένου να τον ντύσει με τη φανέλα του! 

Απολαύστε τον Μισίμοβιτς σε μερικές καλές στιγμές του...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags