Facebook Pixel Θύρα 7: Αποκάλυψη για τα πειστήρια, φοβούνται οι χούλιγκανς!
Life
| 2024-04-26 01:17:00

Άλλαξαν στάση οι χούλιγκανς στη φυλακή - Είναι πολύ φοβισμένοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άλλαξαν στάση οι χούλιγκανς στη φυλακή - Είναι πολύ φοβισμένοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τα πειστήρια που έχουν κατασχεθεί από τους χούλιγκανς, οι οποίοι δείχνουν φοβισμένοι στα κρατητήρια.

Η υπόθεση των χούλιγκανς, οι οποίοι κρατούνται για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη το 2023, έχει βγει εκ νέου στην επιφάνεια και προκύπτουν σοκαριστικά νέα.

Κατ' αρχάς, είναι πάνω από 1000 τα πειστήρια που έχουν κατασχεθεί από τις κατ' οίκον έρευνες που έγιναν στην επιχείρηση για τους χούλιγκανς. Κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, στικάκια έχουν κατασχεθεί και πρόκειται να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και όταν γίνει η έρευνά τους είναι πολύ πιθανό να προστεθούν κατηγορίες ή εμπλοκή και σε άλλες υποθέσεις.

Όσον αφορά τα εντάλματα για όσους διαφεύγουν, αυτά θα τα εκδώσει ο ανακριτής όποτε ο ίδιος αποφασίσει και αυτό μπορεί να συμβεί από αύριο το πρωί μέχρι και έναν μήνα μετά. Επίσης, ο ίδιος ο ανακριτής θα κρίνει αν θα κάνει τα εντάλματα σύλληψης και διεθνή.

Τέλος, οι χούλιγκανς που βρίσκονται δεν περνάνε καθόλου καλά στα κρατητήρια από την ημέρα που τους ασκήθηκαν κατηγορίες και αφού μίλησαν με τους δικηγόρους τους. Συγκεκριμένα, είναι ξεκάθαρα φοβισμένοι και γι' αυτό που βιώνουν και για όσα ίσως έρθουν.

Αύριο το πρωί στις 09:30 μια ομάδα 10 ατόμων θα πάει στην 4η ανακρίτρια για να απολογηθεί για τα ναρκωτικά που έχουν βρεθεί στην κατοχή της. Κάποιοι από αυτούς το Σαββατοκύριακο θα απολογηθούν για την εγκληματική οργάνωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags