Facebook Pixel Αυτόν θέλει πίσω ο Βασιλομπίλαρος!
| 2013-07-13 19:30:00

Αυτόν θέλει πίσω ο Βασιλομπίλαρος!

Αυτόν θέλει πίσω ο Βασιλομπίλαρος!

Ποιον Έλληνα αμυντικό θέλει να φέρει πίσω στην ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης και τι πρέπει να κάνει για να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος δεν τρελαίνονται με την επιστροφή του Μπουγαΐδη στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχει κάποιος στην ομάδα που ρίχνει γέφυρες επιστροφής...

Ποιος είναι αυτός; Ο Βασίλης Δημητριάδης! Ο παλαίμαχος άσος πιστεύει πολύ στον Μπουγαΐδη και θεωρεί ότι όσα έγιναν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, μπορούν να αρχειοθετηθούν και να μπούνε οριστικά στο συρτάρι.

Ο νεαρός αμυντικός έχει θέσει σαν προτεραιότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά αν δεν βρει ομάδα, ο Δημητριάδης θέλει να υπάρχει ανοιχτή η πόρτα της ΑΕΚ. Που μπορεί φέτος να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, αλλά σε λίγα χρόνια από τώρα μπορεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μέσα στο δικό της σπίτι.

Μία προοπτική που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν νεαρό ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον στην ηλικία του Μπουγαΐδη. Ο Βασιλομπίλαρος είναι υπέρμαχος της επιστροφής του Μαυρουδή στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να πείσει τους Λυμπερόπουλο, Μπάγεβιτς και Δέλλα για αυτή την προοπτική...


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags