06/02/14 - 12:00

Φοβερός Πανόπουλος! Έδιωξε τον Μάουρερ από το...

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες στην Ξάνθη με την απόλυση του Μάουρερ. Ο sportdog αποκαλύπτει πώς ο Πανόπουλος "έφαγε" με συνοπτικές διαδικασίες το Γερμανό τεχνικό!

Φοβερός Πανόπουλος! Έδιωξε τον Μάουρερ από το...
56.106views 0shares

Με μια μικρή καθυστέρηση δύο αγωνιστικών ο Ράινερ Μάουρερ απολύθηκε από τον πάγκο της Σκόντα Ξάνθης.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, όπως σας είχε αποκαλύψει ο σκύλος εδώ και μέρες, είχε "τελειώσει" τον Γερμανό από το ματς με τον Ολυμπιακό και απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για τις ...ανακοινώσεις.

Αυτή ήρθε, φυσικά, μετά το άνετο 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη, σκορ που σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στον Μάουρερ να βρεθεί και την επόμενη ημέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η απόλυση έγινε αμέσως μετά τη λήξη του ματς, πριν καν πάει ο κόουτς πάει στη συνέντευξη Τύπου! Αυτός ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποχώρησή του, δείχνοντας μάλιστα και την έκπληξή του γι΄ αυτήν την εξέλιξη.

Το φοβερό, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty", είναι ο χρόνος και ο τρόπος που ο Πανόπουλος ανακοίνωσε στον Γερμανό τεχνικό πως φεύγει από το σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης δεν θέλησε να χάσει καθόλου χρόνο και με το τέλος του αγώνα επικοινώνησε τηλεφωνικά(!) με τον προπονητή για να του πει τα ...χαρμόσυνα, αφού ο ίδιος είχε αναχωρήσει από το γήπεδο! Απίστευτα πράγματα...

Όσον αφορά το διάδοχο στον πάγκο των Ακριτών, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο -συνήθως υπηρεσιακός- Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του σκύλου, αυτή τη φορά θα ...μονιμοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.