Facebook Pixel Φοβερός Πανόπουλος! Έδιωξε τον Μάουρερ από το...
| 2014-02-06 12:00:00

Φοβερός Πανόπουλος! Έδιωξε τον Μάουρερ από το...

Φοβερός Πανόπουλος! Έδιωξε τον Μάουρερ από το...

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες στην Ξάνθη με την απόλυση του Μάουρερ. Ο sportdog αποκαλύπτει πώς ο Πανόπουλος "έφαγε" με συνοπτικές διαδικασίες το Γερμανό τεχνικό!

Με μια μικρή καθυστέρηση δύο αγωνιστικών ο Ράινερ Μάουρερ απολύθηκε από τον πάγκο της Σκόντα Ξάνθης.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, όπως σας είχε αποκαλύψει ο σκύλος εδώ και μέρες, είχε "τελειώσει" τον Γερμανό από το ματς με τον Ολυμπιακό και απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για τις ...ανακοινώσεις.

Αυτή ήρθε, φυσικά, μετά το άνετο 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη, σκορ που σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στον Μάουρερ να βρεθεί και την επόμενη ημέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η απόλυση έγινε αμέσως μετά τη λήξη του ματς, πριν καν πάει ο κόουτς πάει στη συνέντευξη Τύπου! Αυτός ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποχώρησή του, δείχνοντας μάλιστα και την έκπληξή του γι΄ αυτήν την εξέλιξη.

Το φοβερό, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty", είναι ο χρόνος και ο τρόπος που ο Πανόπουλος ανακοίνωσε στον Γερμανό τεχνικό πως φεύγει από το σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης δεν θέλησε να χάσει καθόλου χρόνο και με το τέλος του αγώνα επικοινώνησε τηλεφωνικά(!) με τον προπονητή για να του πει τα ...χαρμόσυνα, αφού ο ίδιος είχε αναχωρήσει από το γήπεδο! Απίστευτα πράγματα...

Όσον αφορά το διάδοχο στον πάγκο των Ακριτών, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο -συνήθως υπηρεσιακός- Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του σκύλου, αυτή τη φορά θα ...μονιμοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags