Facebook Pixel Το "οκ" του Γκατούζο για "μπαμ" με Έλληνα διεθνή!
| 2014-06-11 08:30:00

Το "οκ" του Γκατούζο για "μπαμ" με Έλληνα διεθνή!

Το "οκ" του Γκατούζο για "μπαμ" με Έλληνα διεθνή!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής (πρώην Ολυμπιακού και Άρη) αναμένεται να απασχολήσει τον ΟΦΗ μετά από έγκριση του νέου προπονητή; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Από τη στιγμή που στον ΟΦΗ το θέμα προπονητή τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σειρά παίρνουν οι μεταγραφές. Μπορεί η κρητική ομάδα να μην έχει μεγάλο μπάτζετ για τη νέα χρονιά, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει, όπως και πέρυσι, σε κινήσεις με παίκτες που θα έχουν εμπειρία ή κάποια δεδομένη αξία.

Μία τέτοια περίπτωση, που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ το επόμενο διάστημα, είναι και του διεθνή τερματοφύλακα, Μιχάλη Σηφάκη, έχει την αποκλειστική πληροφορία από την Κρήτη ο sportdog.

Ο Κρητικός γκολκίπερ, που φέτος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο (11 συμμετοχές), βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΟΦΗ για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού παραμένει αβέβαιο το μέλλον τόσο του Ντάνι Φερνάντεζ (δανεικός από Τβέντε) όσο και του Σήφη Δασκαλάκη.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, με πέρασμα από Άρη και Ολυμπιακό, θέλει να βρει μια ομάδα να αναγεννήσει την καριέρα του και να επιστρέψει ξανά στην Εθνική. Και ο ΟΦΗ μπορεί να είναι ο σύλλογος που θα του δώσει την ευκαιρία να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, αφού εκεί έκανε τις μεγάλες εμφανίσεις τη σεζόν 2006-2007, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά. Ο Μάνθος Πουλινάκης έχει πάρει το "οκ" από τον Τζενάρο Γκατούζο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει μια πρώτη προσέγγιση. Αν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή..  

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι στις προθέσεις του να γυρίσει στον ΟΦΗ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μετά τη λύση του συμβολαίου με την ομάδα του Περιστερίου, έχουν δείξει τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Εργοτέλης. Αν και ο τελευταίος συμφώνησε πρόσφατα με τον Τσέχο Τσέρνι.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή ο Μιχάλης Σηφάκης δεν δείχνει να ...αγχώνεται για το μέλλον του αφού απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο ξεσηκώνοντας το γυναικείο πληθυσμό με το καλλίγραμμο σώμα του. Απολαύστε τον...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags