Facebook Pixel Η μεταγραφή τού Έλληνα που κόστισε 41 εκ. ευρώ!
| 2015-06-25 20:45:00

Η μεταγραφή τού Έλληνα που κόστισε 41 εκ. ευρώ!

Η μεταγραφή τού Έλληνα που κόστισε 41 εκ. ευρώ!

Eίναι απίστευτο αλλά αληθινό! Ποιος Έλληνας κατάφερε να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για το super deal του σε κορυφαίο σύλλογο; Ο SportDog έχει το θέμα…

Μπορεί τα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και να οδεύουμε λίγο πριν την έναρξη των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει οι μεγάλες μεταγραφές στην Ευρώπη.

Την εξαίρεση, βέβαια, την έχει κάνει μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ, η οποία έδωσε σχεδόν 41 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πάρει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Χόφενχαϊμ, πραγματοποιώντας τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Λίγοι γνωρίζουν, μάλιστα, ότι πίσω απ΄ αυτό το super deal, το οποίο προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, υπήρξε ...ελληνική εμπλοκή! Συγκεκριμένα, του γνωστού μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκου, που μαζί με τον συνέταιρό του, τον Ρόζτερ Βίτμαν, κορυφαίο Γερμανό ατζέντη, πέτυχαν τη μεγάλη μεταγραφή για τους "reds".

Ο δαιμόνιος Έλληνας μάνατζερ τίναξε την μπάνκα στον αέρα με τη μετακίνηση του νεαρού Βραζιλιάνου στην Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας με διαφορά την κορυφαία μεταγραφή Έλληνα ατζέντη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αποδεικνύοντας ότι πλέον δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε άλλες αγορές πέρα από τη γερμανική.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags