Facebook Pixel Χάλασε τη μεταγραφή του παικταρά ο Μάρκο Σίλβα!
| 2015-07-11 22:30:00

Χάλασε τη μεταγραφή του παικταρά ο Μάρκο Σίλβα!

Χάλασε τη μεταγραφή του παικταρά ο Μάρκο Σίλβα!

Αν και επρόκειτο για έναν παίκτη μεγάλης κλάσης, με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει σε όλα εδώ και καιρό, ο Πορτογάλος προπονητής τον έκοψε! Διάβασε για ποιο λόγο...
 

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό, ωστόσο τον τελευταίο μήνα εργαζόταν πυρετωδώς για τους Πειραιώτες και σε συνεννόηση με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση και τους συνεργάτες του, έφτιαχνε το πλάνο του για τις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη λίστα, "τρέχει" συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και πολύ σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις (σε συνδυασμό πάντα με τις εξελίξεις για την Ελλάδα), ενώ εκτιμάται ότι όλες οι φετινές μεταγραφές θα αποτελούν επιλογή του προπονητή.

Γι΄ αυτό άλλωστε και "κόλλησε" το deal με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα και θα ήταν ήδη στην προετοιμασία, αν ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν αντίθετος με αυτή την κίνηση.

Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν, από τις πρώτες του συζητήσεις με τη διοίκηση, τόνισε πως δε θέλει στην ομάδα του τον Νενέ. Όπως εξήγησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος είναι μεγάλος σε ηλικία και η καριέρα του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτώση. Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορούν να βρουν κάτι πολύ καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καπίνο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags