Facebook Pixel Πουλάει ο Άρνεσεν το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα;
| 2015-10-08 11:15:00

Πουλάει ο Άρνεσεν το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα;

Πουλάει ο Άρνεσεν το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα;

Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι βασικός κι αναντικατάστατος παίκτης του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αποχωρήσει τον Γενάρη, ενώ ήδη φαίνεται να ψάχνουν για διάδοχο!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πραγματοποίησε πάρα πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το υλικό του ρόστερ, με αποτέλεσμα να αναμένονται διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη.

Μάλιστα, όλες οι πληροφορίες από το "ασπρόμαυρο" ρεπορτάζ συμφωνούν ότι ο Φρανκ Άρνεσεν δε θα προχωρήσει μόνο σε μεταγραφές, αλλά και σε αποχωρήσεις παικτών που δείχνουν να μην μπορούν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να ανήκει και ο Ρικάρντο Κόστα, οποίος αν και θεωρείται αυτή τη στιγμή, βάσει βιογραφικού, το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου θεωρεί ότι ο Πορτογάλος στόπερ δεν αποδίδει σύμφωνα με την εμπειρία του και μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι το γεγονός πως το καλοκαίρι προσπάθησε, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, να του επιβάλει μείωση αποδοχών.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι για τον 34χρονο αμυντικό ενδιαφέρονται ομάδες από την πατρίδα του που ετοιμάζονται μάλιστα να κινηθούν επίσημα τον Γενάρη.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει τον έμπειρο Πορτογάλο, ενώ δεν αποκλείεται να είναι ήδη ενήμεροι στον Δικέφαλο για τον ενδιαφέρον που υπάρχει και γι΄ αυτό να ψάχνουν για βασικό κεντρικό αμυντικό, όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες στο σύνολο του Τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tι λες τώρα! Ο Τούντορ ζήτησε από παίκτες να μην...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags