Facebook Pixel Γι’ αυτό τα πήρε ο Τίγρης και τελειώνει Μιλοβάνοβιτς!
| 2016-07-14 20:00:00

Γι’ αυτό τα πήρε ο Τίγρης και τελειώνει Μιλοβάνοβιτς!

Γι’ αυτό τα πήρε ο Τίγρης και τελειώνει Μιλοβάνοβιτς!

Δεν είναι μόνο το φιάσκο με τον Σαμάκ που φέρνει εκτός ΑΕΚ τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Διαβάστε για ποιον σοβαρό και… πολύ ακριβό λόγο έχουν «τρελαθεί» μαζί του στην Ένωση.
 

Θέμα χρόνου μοιάζει πλέον το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος ήταν και ο κύριος πρωταγωνιστής στο μεγάλο μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην ομάδα με την υπόθεση Σαμάκ. Θυμίζουμε πως ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη, όμως λίγη ώρα αργότερα ήρθε το… άδειασμα μέσω επίσημης διάψευσης!

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι και το πιο μεγάλο λάθος που «χρεώνουν» στην ΑΕΚ στον Μιλοβάνονοβιτς, καθώς μία άλλη μεταγραφή είναι αυτή που τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου. Αναφερόμαστε στον Ντιέγκο Μπουονανότε, τον ποδοσφαιριστή που ήρθε για να γίνει ηγέτης, πήρε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, αλλά τελικά δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του SportDog, ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής θα «πληρώσει» (και) την υπόθεση του Αργεντινού, αφού τον έφερε με τόσο υψηλές αποδοχές, σε σχέση με την προσφορά του, αλλά και του έκανε ένα συμβόλαιο από το οποίο η ΑΕΚ δεν μπορεί να απεμπλακεί αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, παρά τις πιέσεις που υπάρχουν, ο Μπουονανότε δεν φαίνεται θετικός να φύγει από την ΑΕΚ, εάν πρώτα δεν εισπράξει μίνιμουμ το 60% του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός δεν βρίσκει στην Χιλή ή στην Ευρώπη τα λεφτά του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου, που φτάνουν καθαρά τις 410.000 ευρώ και για αυτό δεν «ψήνεται» να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή.

Όλα αυτά λοιπόν, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα για τον Μιλοβάνοβιτς, τον οποίο επίσης «κατηγορούν» ότι το περσινό καλοκαίρι… παρασύρθηκε και έτσι πλήρωσαν «καραβίσιο» έναν παίκτη που ήθελε να ξεφορτωθεί ο Πότσο! Κοινώς ο "Τίγρης" χρεώνει στον Τεχνικό Διευθυντή του πως με την αστοχία Μπουονανοτε, δεν προστάτεψε την ΑΕΚ δίνοντας του το πιο υψηλό συμβόλαιο και βάζοντας τον τώρα σε μεγάλους μπελάδες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags