Facebook Pixel Αυτόν τον παικταρά θα φέρει, αν χαλάσει του Νιλμάρ!
| 2016-08-18 23:59:00

Αυτόν τον παικταρά θα φέρει, αν χαλάσει του Νιλμάρ!

Αυτόν τον παικταρά θα φέρει, αν χαλάσει του Νιλμάρ!

Mεγάλο όνομα, κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου, που δεν έχει ακουσθεί έως τώρα, είναι η πρώτη εναλλακτική του Ολυμπιακού, αν ναυαγήσει του Βραζιλιάνου! Αποκάλυψη sportdog!

Η υπόθεση του Νιλμάρ δεν έχει ξεκολλήσει και στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν υποψήφιους αντικαταστάτες του Βραζιλιάνου, προκειμένου να έχουν έτοιμη εναλλακτική, σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά έμπειρου φορ.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται να έχουν κατασταλάξει σε 1-2 επιλογές επιθετικών, με καλό όνομα και βιογραφικό, ενώ προχωρούν τις επαφές για παν ενδεχόμενο.

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", πρώτη επιλογή στη λίστα των πρωταθλητών είναι ο Λουίζ Αντριάνο της Μίλαν! Ο διεθνής Βραζιλιάνος φορ παραχωρείται από την ιταλική ομάδα και ο Ολυμπιακός συζητάει για τον δανεισμό του παίκτη.

Μπορεί η Μίλαν να έδωσε μόλις πέρυσι 8 εκ. ευρώ για να αγοράσει τον 29χρονο άσο από τη Σαχτάρ, αλλά φέτος δεν υπολογίζεται και οι Ροσονέροι ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο, που προβλέπει 3,3 εκ. ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Ο Λουίζ Αντριάνο είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, ενώ έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα επί σειρά ετών με τη Σαχτάρ (162 συμμετοχές, 77 γκολ). Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό, αν όντως πιάσει Λιμάνι.

Δείτε τον σε δράση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags