Facebook Pixel Χαμός στον Ολυμπιακό: Ποιοι άλλοι τα άκουσαν εκτός του Γκριν, η απειλή «θα τον διώξω» και ποια η αιτία
| 2016-11-12 23:45:00

Χαμός στον Ολυμπιακό: Ποιοι άλλοι τα άκουσαν εκτός του Γκριν, η απειλή «θα τον διώξω» και ποια η αιτία

Χαμός στον Ολυμπιακό: Ποιοι άλλοι τα άκουσαν εκτός του Γκριν, η απειλή «θα τον διώξω» και ποια η αιτία

Ο SportDog αποκαλύπτει γιατι «τρελάθηκε» ο Έλληνας κόουτς και έστειλε τον Αμερικανό σπίτι του, αλλά και ποιους άλλους... έκραξε. Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα!

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Γαλατασαράι, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά ορισμένων παικτών, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προβαίνει σε δραστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή προπόνηση ο Έλληνας κόουτς αποφάσισε να στείλει... σπίτι του τον Έρικ Γκριν, προκαλώντας έκπληξη στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. O "Σφαιρο" έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις ειδικά σε Γκριν, Γιάνγκ, Παπανικολάου και Χάκετ, λέγοντας πως όποιος δεν θέλει, μπορεί να φύγει!

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πολύ κακή απόδοση στο χθεσινό ματς με την Γαλατά στην Τουρκία, ωστόσο αυτός δεν ήταν ο λόγος που υποχρεώθηκε σε 48ωρη άδεια από τον κόουτς των Ερυθρόλευκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκριν ήταν εκνευριστικά αδιάφορος και χαλαρός την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδινε οδηγίες, γεγονός που ανάγκασε τον Έλληνα τεχνικό να προχωρήσει στην εν λόγω απόφαση.

Τα παράπονα του Σφαιρόπουλου προς το πρόσωπο του Γκριν υπάρχουν καιρό και δεν αποκλείεται να υφίσταται, ήδη, διεργασία για αντικατάσταση του παίκτη, που είναι αλήθεια ότι έκανε ορισμένα πολύ μεγάλα παιχνίδια με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Σκύλου», ο Έλληνας κόουτς εμφανίζεται αποφασισμένος, σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο με το σημερινό, να τον διώξει οριστικά από το Λιμάνι!

Φυσικά, προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο για τον Έρικ Γκριν, αλλά και για άλλους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ, όπως ο Πάτρικ Γιανγκ και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των ιθυνόντων της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι η κρίση "έσκασε" πολύ νωρίς στον Ολυμπιακό και τα ματς της επόμενης εβδομάδας με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια...

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην υπόθεση Γκριν η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει θέση, αφήνοντας το θέμα αποκλειστικά στα χέρια του προπονητή, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του, λέγοντας πως δεν θα ανεχτεί άλλο... κρούσμα από τον συγκεκριμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελειώνει ξένο άσο ο "Σφαιρό" – "Μπαμ" από το ΝΒΑ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags