Facebook Pixel Ετοιμάζουν "χουνέρι" στον Πειραιά με Έλληνα άσο – Τον "αρπάζει" απ' το Τριφύλλι και τον δίνει δανεικό;
| 2017-02-15 14:15:00

Ετοιμάζουν "χουνέρι" στον Πειραιά με Έλληνα άσο – Τον "αρπάζει" απ' το Τριφύλλι και τον δίνει δανεικό;

Ετοιμάζουν "χουνέρι" στον Πειραιά με Έλληνα άσο – Τον "αρπάζει" απ' το Τριφύλλι και τον δίνει δανεικό;

Πώς οι πρωταθλητές μπορεί να «τη φέρουν» στον αιώνιο αντίπαλο με σούπερ παίκτη της Super League και ποιον δικό τους βασικό ενδεχομένως να παραχωρούσαν για πάρτη του;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο ισχυρή οικονομική δύναμη, αλλά και τις κατάλληλες διασυνδέσεις, για να κινηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά για μεταγραφές από το πάνω ράφι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι ...σνομπάρουν την ελληνική αγορά.

Κάθε άλλο, μάλιστα, έχουν αποδείξει, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ...σαρώνουν τα πάντα εντός συνόρων και χτυπούν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, καθώς είναι και επιθυμία του μεγαλομετόχου να ενισχύεται κάθε χρόνο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, προκύπτει και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών, όπως γράφτηκε σήμερα στην καλά ενημερωμένη σε τέτοια θέματα εφημερίδα "Γαύρος", για τον νεαρό Γιώργο Μύγα του Παναιτωλικού, ο οποίος κάνει πολύ καλή σεζόν στο Αγρίνιο, αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ.

Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων δεν είναι τωρινό για τον 22χρονο μπακ. Οι Πειραιώτες από πέρυσι έχουν βάλει στο μάτι τον συγκεκριμένο παίκτη και παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία και την εξέλιξή του.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά τι θα γίνει το καλοκαίρι κι αν οι πρωταθλητές θα επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, από τη στιγμή δε, που ο νεοαποκτηθείς Παρέδες έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν και έναν αξιόπιστο δεξιό μπακ, τον Φικέιρας, που μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στα πρώτα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά πλέον θεωρείται από τους σημαντικούς παίκτες του ρόστερ, που όποτε έχει χρειαστεί έχει βοηθήσει την ομάδα.

Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δε θα μπορούσε κάποιος να αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου μπακ, αν όντως στο Λιμάνι πιστεύουν τόσο πολύ στον Γιώργο Μύγα και θεωρούν ότι ο νεαρός Έλληνας μπορεί να φτιάξει ένα καλό δίδυμο με τον Παρέδες.

Από την άλλη, δεδομένου ότι έχει διαρρεύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον μπακ του Παναιτωλικού, είναι πολύ πιθανό οι Ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν τον παίκτη, προκειμένου να μην πάει στον αιώνιο αντίπαλο και να τον παραχωρήσουν δανεικό, όπως έχουν κάνει, άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο των βασικών τους ανταγωνιστών...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags