Facebook Pixel Αδιανόητο έγκλημα: Δείτε ποιον παίκτη παγκόσμιας κλάσης έδιναν στον Ολυμπιακό - Είπε "όχι" για τον...
| 2017-03-05 12:30:00

Αδιανόητο έγκλημα: Δείτε ποιον παίκτη παγκόσμιας κλάσης έδιναν στον Ολυμπιακό - Είπε "όχι" για τον...

Αδιανόητο έγκλημα: Δείτε ποιον παίκτη παγκόσμιας κλάσης έδιναν στον Ολυμπιακό - Είπε "όχι" για τον...

Αν διαβάσουν αυτό το θέμα οι φίλοι των "ερυθρολεύκων", σίγουρα θα τραβάνε τα μαλλιά τους! Γιατί η διοίκηση αρνήθηκε να φέρει σημερινό μεγάλο σταρ; Με ...προσοχή το "κλικ"!

Μπορεί ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο να μην ικανοποίησε συνολικά με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ωστόσο η πρώτη του σεζόν ήταν "καυτή", σε τέτοιο βαθμό που είχε στρέψει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τι σχέση, όμως, μπορεί να έχει ο Βραζιλιάνος με τον Άνχελ Ντι Μαρία της Παρί Σεν Ζερμέν και πρώην των Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Με αφορμή αυτό που γράφτηκε πρόσφατα ότι ο Αστέρας Τρίπολης είχε κάνει σκάουτινγκ στον Αργεντινό παίκτη όταν ήταν 18 ετών θυμηθήκαμε μια ιστορία που συνδέει άμεσα τους δυο Λατίνους...

Την άνοιξη του 2009 ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χάρη στις τρομερές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Europa League της σεζόν 2008-09. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι, η οποία φερόταν διατεθειμένη να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντιόγκο!

Πάντως, ανεξάρτητα από το τι γραφόταν στην Αγγλία, υπήρξε μια μεγάλη ομάδα, της οποίας το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο δεν ήταν φιλολογικό, αλλά έμπρακτο. Ο λόγος για την Μπενφίκα, που γνώριζε από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του 21χρονου τότε σέντερ φορ, αφού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της πορτογαλικής ομάδας με 5-1 λίγους μήνες νωρίτερα, σκοράροντας 2 γκολ.

Οι Πορτογάλοι είχαν στο ρόστερ τους τον επίσης 21χρονο τότε, Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός είχε απογοητεύσει στην πρώτη του σεζόν στη Λισαβόνα και έτσι οι Πορτογάλοι πρότειναν στον Ολυμπιακό την απευθείας ανταλλαγή του με τον Ντιόγκο μαζί με ικανό χρηματικό ποσό (οι φήμες έκαναν λόγο για 5-8 εκ. ευρώ)!

Τι έκαναν οι Πειραιώτες; Απέρριψαν την προσφορά χωρίς να το σκεφτούν καν, μιας και πίστευαν πολύ στον Βραζιλιάνο και θεωρούσαν ότι μπορεί να τον πουλήσουν πολύ πιο ακριβά! Το αν έκαναν τη σωστή επιλογή, βέβαια, το έδειξε η ιστορία... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags