Facebook Pixel "Γράφει" τη ρήτρα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και πάει να ρίξει την πυρηνική βόμβα - Θα τον ...φρενάρει ο Ιβάν;
| 2017-05-01 14:00:00

"Γράφει" τη ρήτρα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και πάει να ρίξει την πυρηνική βόμβα - Θα τον ...φρενάρει ο Ιβάν;

"Γράφει" τη ρήτρα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και πάει να ρίξει την πυρηνική βόμβα - Θα τον ...φρενάρει ο Ιβάν;

Τρελο κόλπο γκρόσο ψήνουν στο Λιμάνι και μένει να δούμε εάν στο παιχνίδι θα μπει και ο ΠΑΟΚ! Γιατί η Ένωση είναι στα σχοινιά και δεν μπορεί να αντιδράσει; Mόνο στο SportDog!
 

Το πιο καυτό όνομα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Αραούχο, ο οποίος κάνει παπάδες με τη φανέλα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως σας γράψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν πολύ ζεστά την περίπτωση του Αργεντινού άσου. Μάλιστα, βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον πατριό και μάνατζέρ του, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν να βρουν την ιδανική φόρμουλα για να κάνουν δικό τους τον μεγάλο άσο της Ένωσης και ...αδιαφορούν για τη ρήτρα που κατέχουν οι Κιτρινόμαυροι, ύψους 2 εκ. ευρώ, όπως γράφτηκε μέσα στην εβδομάδα, μιας και αυτή αφορά τον δανεισμό του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα και όχι την αγορά του, την οποία κυνηγούν οι πρωταθλητές.

Πάντως, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για αγορά του Αραούχο και ο ΠΑΟΚ, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης είναι απρόβλεπτος κι αυτή τη στιγμή θα έκανε τα πάντα για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του και να "φτιάξει" τους οπαδούς.

Βέβαια, το ποσό που απαιτείται για τον Αραούχο ξεπερνάει, όπως φαίνεται, τα 5 εκ. ευρώ, κάτι που εκ των πραγμάτων κάνει πολύ δύσκολο το έργο της ΑΕΚ, η οποία με αυτό το δεδομένο έχει σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να κρατήσει τον παίκτη. Εκτός αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης "τρελαθεί" και τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που μπορεί να σπρώξει τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά του Αργεντινού, αλλά δεν παίζει μόνος του. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, που θεωρητικά, προς το παρόν, κοιτάζει τον βιρτουόζο επιθετικό, υπάρχουν δύο ομάδες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν που έχουν βάλει στο μάτι τον παίκτη και δεν αποκλείεται να κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags