Facebook Pixel "Καυτές" ατάκες Καρούλια: "Τέλος ο ...χοντρός Λέτο από τον ΠΑΟ - Μόνο για τον κόσμο ο Σισέ - Φοβάμαι ότι αν φύγει ο Αλαφούζος θα..."!
| 2017-05-28 10:15:00

"Καυτές" ατάκες Καρούλια: "Τέλος ο ...χοντρός Λέτο από τον ΠΑΟ - Μόνο για τον κόσμο ο Σισέ - Φοβάμαι ότι αν φύγει ο Αλαφούζος θα..."!

του Γιώργου Κτενά
"Καυτές" ατάκες Καρούλια: "Τέλος ο ...χοντρός Λέτο από τον ΠΑΟ - Μόνο για τον κόσμο ο Σισέ - Φοβάμαι ότι αν φύγει ο Αλαφούζος θα..."!

Κραυγή απόγνωσης για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό από τον Νίκο Καρούλια και άγριο κράξιμο στον Λέτο! Τι πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" για να γίνουν ξανά μεγάλη ομάδα;
 

Χωρίς δυνάμεις και με παραπανίσια κιλά που δεν μπορεί να ρίξει βλέπει τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Νίκος Καρούλιας, ο οποίος θεωρεί ότι ο Αργεντινός πρέπει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος μάς μίλησε για την εικόνα τού Τριφυλλιιού στα πλέι οφ, την πολύ καλή παρουσία του Ουζουνίδη στην ομάδα, αλλά και για εκείνα που χρειάζονται οι "πράσινοι", προκειμένου να χτυπήσουν το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

Ακόμα, ζήτησε να στηριχτούν οι Κλωναρίδης - Χατζηγιοβάνης, να ψάξει ο Παναθηναϊκός για περιπτώσεις τύπου Ανσαριφάρντ και Μασούντ, ενώ εξέφρασε και έναν μεγάλο φόβο του αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κύριε Καρούλια, πώς είδατε το τελευταίο ματς απέναντι στην ΑΕΚ;

"Εναντίον της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική νίκη, αν και δυστυχώς ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ δεν ήταν αυτός που περίμενε ο κόσμος της ομάδας. Περιμέναμε να υπάρξει ανάταση και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Σε μια χρονιά που γενικότερα ήταν απογοητευτική. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ήταν καθοριστικό. Εντάξει, για τη διαιτησία δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο πια, έχω κουραστεί να αναφέρομαι. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και μου κάνει εντύπωση που δεν τιμωρήθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, που φαίνεται καθαρά ότι κλωτσάει και τιμωρήθηκε ο Μπεργκ που τον απωθεί και στη συνέχεια ο αντίπαλος τον τραβάει και τον ρίχνει κάτω".

Η άποψή σας για την παρουσία τού Μαρίνου Ουζουνίδη στην άκρη τού πάγκου του Παναθηναϊκού;

"Θεωρώ ότι σε μία δύσκολη εποχή για τον Παναθηναϊκό, ο Ουζουνίδης έχει σταθεί καλά στη διαχείριση της ομάδας και γενικά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Δηλαδή με τραυματισμούς, οικονομικά προβλήματα κ.λπ. Πρέπει αυτός ο προπονητής να συνεχίσει στη θέση του και να χτίσει μία καινούργια ομάδα. Χωρίς πολλές αλλαγές, γιατί αυτές έδειξαν ότι δεν βγάζουν πουθενά".

Τι χρειάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, για να υπάρξει πρωταθλητισμός με συνέπεια;

"Άποψή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 4-5 καλές μεταγραφές, στο επίπεδο του Μπεργκ. Στα χαφ χρειάζεται έναν καλό ποδοσφαιριστή που να είναι δημιουργικός και να μπορεί να δίνει φάσεις στον Μπεργκ. Χρειάζεται έναν καλό στόπερ, χρειάζεται έναν καλό τερματοφύλακα, έναν δεξιό μπακ και έναν ακόμα γρήγορο επιθετικό. Συν αυτούς που υπάρχουν τώρα, φυσικά. Χρειάζεται να έρθουν 5 καλοί παίκτες, να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όχι ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας".

Υπάρχει ένα ζήτημα και για το ποιοι θα μείνουν πίσω - Για παράδειγμα ο Λέτο, που φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στην ομάδα, αν και έχει δώσει πολλές βοήθειες.

"Δυστυχώς ο Λέτο δεν είναι αυτός που ξέραμε. Προσπαθεί, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί πια. Οι δυνάμεις του δεν τον βοηθούν, τον έχουν εγκαταλείψει. Έχει κιλά που φαίνεται ότι δύσκολα μπορεί να ρίξει πια. Να παρθεί ένας άλλος παίκτης στη θέση του, που να είναι κοντά στον Μπεργκ, σαν δεύτερος φορ, που το χρειάζεται έτσι κι αλλιώς η ομάδα. Όπως και έναν γρήγορο εξτρέμ χρειάζεται, καθώς ναι μεν ο Κλωναρίδης έχει κάνει καλές εμφανίσεις και πρέπει να μείνει, όπως και να στηριχτεί ο Χατζηγιοβάνης, αλλά χρειάζεται ένας παίκτης ακόμα".

Στα ρεπορτάζ διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο Μολέδο.

"Σημείωσα πριν ότι η ομάδα χρειάζεται έναν σέντερ μπακ, αν μείνει ο Μολέδο. Αν φύγει, τότε χρειαζόμαστε δύο. Μιλάμε για επίπεδο διεκδίκησης της πρώτης θέσης, προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα. Αν αυτό το στοιχείο, τον πρωταθλητισμό, τον έχουμε ξεχάσει, είναι άλλο θέμα. Πλην των έτοιμων μεταγραφών, πρέπει να πάρουμε και ταλέντα, που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα σε 1-2 χρόνια. Όχι μόνο από τη δική μας ακαδημία, αλλά και από άλλες ομάδες. Επίσης υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο και αλλού, πώς τους πετυχαίνουν κάποιοι; Για παράδειγμα πώς βρήκε ο Πανιώνιος τον Ανσαριφάρντ και τον Μασούντ; Το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού πρέπει να δουλέψει πολύ. Πιστεύω ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα κάνει δουλειά σε αυτό το κομμάτι".

Στο κομμάτι της ενίσχυσης, πάντως, έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το γεγονός ότι έχουν αποκτηθεί παίκτες που πρώτα κάνουν αποθεραπεία και έπειτα αγωνίζονται. Όπως π.χ. ο Λέτο, ο Μόλινς, ο Μολέδο. Μέχρι και ο Σισέ χθες, στα 36 και χωρίς αγώνες, ζήτησε να επιστρέψει.

"Δεν είμαι υπέρ αυτής της τακτικής, να επιστρέψει έναν ποδοσφαιριστής χωρίς προοπτική. Αυτά είναι μόνο για να τον χαιρετίσουν οι οπαδοί, το ζήτημα είναι τι γίνεται στο γήπεδο. Μόλινς και Λέτο, για παράδειγμα, δεν ήταν παίκτες που μπορούσαν να βοηθήσουν. Και πρέπει όσοι αποκτηθούν να βοηθήσουν άμεσα, να παλέψουν, να διακριθούν μέσα από την ομάδα. Χρειαζόμαστε έτοιμους 11αδάτους παίκτες, να έχουν όρεξη και διάθεση για να προσφέρουν".

Τις εξελίξεις στα διοικητικά πώς τις σχολιάζετε;

"Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με τα οικονομικά, αλλά ο Αλαφούζος έχει μείνει μόνος του. Και ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός, αλλιώς θα μπορούσαμε να είχαμε δει τον Παναθηναϊκό σε χαμηλότερες κατηγορίες. Φοβάμαι ότι μπορεί να γίνει αν φύγει ο Αλαφούζος, αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags