Facebook Pixel Γκαρντ-εξολοθρευτής αντί του Τζάκσον στο Λιμάνι - Αγαπημένος του Σφαιρόπουλου, σούπερ επιλογή!
| 2017-06-22 13:15:00

Γκαρντ-εξολοθρευτής αντί του Τζάκσον στο Λιμάνι - Αγαπημένος του Σφαιρόπουλου, σούπερ επιλογή!

Γκαρντ-εξολοθρευτής αντί του Τζάκσον στο Λιμάνι - Αγαπημένος του Σφαιρόπουλου, σούπερ επιλογή!

Μπορεί ο πρώην της ΤΣΣΚΑ να είναι ο διακαής πόθος, αλλά υπάρχει και plan-b απ' τον κόουτς του Ολυμπιακού. Ποιος διεθνής άσος, τρελός αμυντικός, είναι ψηλά στη λίστα;

Ο Ολυμπιακός έχει πρώτο στόχο για τη θέση του πλέι-μέικερ τον Άαρον Τζάκσον. Έχει καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια στον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ και περιμένει την απάντησή του. Τον Τζάκσον τον θέλει και η Εφές και γενικά δεν είναι εύκολη υπόθεση η απόκτησή του.

Γι' αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έχουν plan-b. Και σε αυτο το πλάνο έχουν τον Γάλλο Αντουάν Ντιό, ο οποίος πριν από μερικές μέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ισπανίας με τη Βαλένθια.

Ο Ντιό είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, αφού υπήρξε αντίπαλος με Σλούκα, Μάντζαρη, Παπανικολάου, Παππά και σία με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Έχει μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και προσπαθεί να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε, όπως, βεβαίως, και το πρωτάθλημα που πήρε. Είναι εκτός των άλλων εξαιρετικός αμυντικός και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που έχει κεντρίσει τη προσοχή του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αν, λοιπόν, δεν προχωρήσει του Τζάκσον, ο Ολυμπιακός θα εστιάσει στον Ντιό, έχοντας, όμως, κατά νου και 2-3 ακόμη πολύ καλές περιπτώσεις Αμερικάνων γκαρντ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags