Facebook Pixel Πρώην παίκτη του ΠΑΟ ...στέλνει στον Ολυμπιακό ο «Τίγρης» - «Πολύ καλή μεταγραφή και για τους δύο»
| 2017-06-26 22:30:00

Πρώην παίκτη του ΠΑΟ ...στέλνει στον Ολυμπιακό ο «Τίγρης» - «Πολύ καλή μεταγραφή και για τους δύο»

του Γιώργου Κτενά
Πρώην παίκτη του ΠΑΟ ...στέλνει στον Ολυμπιακό ο «Τίγρης» - «Πολύ καλή μεταγραφή και για τους δύο»

Ο Β. Αλεξανδρής αποθεώνει ένα δικό του «παιδί» και τον προτρέπει να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά- "Έχει κάνει καταπληκτική πρόοδο, γι΄ αυτό είναι περιζήτητος"!

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος ο Γιώργος Μπόγρης θα επωφεληθούν από την πιθανότητα συνεργασίας τους, όπως αναφέρει σήμερα ο ερυθρόλευκος Τύπος, σύμφωνα με όσα είπε στο sportdog.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο πεπειραμένος προπονητής ήταν εκείνος που έωσε ανοδική πορεία στην καριέρα τού Μπόγρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, στις συμβουλές που του έχει δώσει για την καριέρα του, αλλά και σε εκείνες που σκοπεύει να του δώσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού...

"Ο Γιώργος έχει κάνει καταπληκτική πρόοδο, είναι παιδί πολύ σοβαρό και δουλεύει με πολύ μεγάλο πείσμα σε προπόνηση και βάρη. Δεν με εξέπληξε η πρόοδός του, είχαμε σχετικά πρόσφατα επαφή, μιλήσαμε και του είπα ότι ήμουν πολύ χαρούμενος που προόδευσε στην Ισπανία. Που είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Μάλιστα με ρώτησε αν θα έπρεπε να επιστρέψει ή όχι. Η συμβουλή του ήταν ότι όσο είναι εκεί και έχει προτάσεις από μεγάλες ομάδες, καλό θα ήταν να μείνει εκεί", είπε αρχικά στο sportdog.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και συμπλήρωσε για την προοπτική του Ολυμπιακού:

"Αν πραγματικά ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μιλήσω άμεσα μαζί του, θα του πω να το δει με σοβαρότητα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο και οργανωμένο σωματείο, με πολύ υψηλούς στόχους, με Έλληνα προπονητή. Αυτό το τελευταίο το θεωρώ σημαντικό, γιατί ο Γιώργος πάντα επιδιώκει να έχει επικοινωνία με τους προπονητές του, του αρέσει να τους ρωτάει, να τους συμβουλεύεται κ.λπ. Αν έρθει θα είναι πολύ καλό και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό. Από ό,τι τον παρατηρούσα φέτος, έκανε εξαιρετική σεζόν σε Ευρώπη και Ισπανία, είναι team player, χωράει σε οποιαδήποτε ομάδα".

Η πορεία του στην Ισπανία, όλα αυτά τα χρόνια, πώς σας φαίνεται;

"Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισε την καριέρα του στην Ισπανία από μικρής δυναμικής ομάδες και πήγαινε συνεχώς σε καλύτερη. Με αυτή τη σωματοδομή, την εμπειρία, το ύψος και, κυρίως, τον χαρακτήρα, είναι περιζήτητος παίκτης. Δεν με εκπλήσσει που τον θέλει η Βαλένθια. Όσον αφορά την επιλογή που θα κάνει για το μέλλον του, αυτή σχετίζεται με το πόσο έχει νοσταλγήσει την Ελλάδα αλλά και πόσο ευχαριστημένος είναι στην Ισπανία".

Τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει αγωνιστικά;

"Όταν τον πήρα στον Άρη, τη σεζόν 2010/11, του έδωσα από την αρχή χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι. Σχεδόν μία στις δύο επιθέσεις του ακουμπούσαμε την μπάλα. Διέκρινα την ικανότητά του να παίζει κοντά στο καλάθι, με πλάτη όπως λέμε και ήταν παιδί που από ένα σημείο και μετά υπερέβαλλε εαυτό. Είχαμε κάνει μια συζήτηση για τη σωματοδομή του, τα κιλά του κ.λπ. Δούλεψε με φοβερή συνέπεια στα βάρη και η βελτίωσή του μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν κραυγαλέα προς το καλύτερο".

Υπάρχει κάποιο περιστατικό ή κάτι που να έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε και να συμπληρώνει την εικόνα του;

"Αυτό που κρατάω ήταν οι συζητήσεις μας. Ήταν ένα παιδί που ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία και οι συζητήσεις μας αφορούσαν θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και δεν ήταν αποκλειστικά αθλητικού περιεχομένου".

Πλην του Μπόγρη υπάρχει το όνομα ενός ακόμα ψηλού στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, εκείνο του Μπροκ Μότουμ. Έχετε εικόνα;

"Μου έχει λίγο σαν παίκτης αυτός, είναι Αυστραλός και λίγο άσχημος. Είναι καλός παίκτης, αλλά θέλω να πω γενικότερα κάτι: Αν μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού έχει ασχοληθεί μαζί του, που έχει σκάουτινγκ και μπορεί να συλλέξει πληροφορίες, σημαίνει ότι αξίζει να το κάνει".

Τα δικά σας νέα ποια είναι;

"Είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται camp στις κατασκηνώσεις Alexandra, έξω από την Καβάλα και φέτος έχουμε πολύ μεγάλη επιτυχία, Με 300 παιδιά (200 από Ελλάδα και άλλα 100 από Σερβία, Μαυροβούνιο, Σκόπια), πρόκειται για σοβαρή δουλειά, είμαι ευχαριστημένος, το αρχίσαμε πέρσι και βλέπω ότι έχει απήχηση.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, ετοιμάσαμε τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαστε σε μία κατάσταση που με στεναχωρεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε στην Α1 ή την Α2, διαφορετικά θα είχα ολοκληρώσει τις κινήσεις μου. Τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τις πρώτες επιλογές για την ομάδα, ξεκινώντας με παίκτες που μπορούμε να πάρουμε ή να κρατήσουμε από αυτούς που έχουμε και να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην Α1, αν τελικά αγωνιστούμε εκεί".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι "απαντούν" οι Αγγελόπουλοι για Τζάκσον - "Μπαμ" από NBA με έμπειρο γκαρντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags