Facebook Pixel Ποιος Στοϊλκοβιτς; Άλλος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ - Έρχεται παίκτης αντικαταστάτης του Εμποκού!
| 2017-07-04 10:45:00

Ποιος Στοϊλκοβιτς; Άλλος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ - Έρχεται παίκτης αντικαταστάτης του Εμποκού!

Ποιος Στοϊλκοβιτς; Άλλος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ - Έρχεται παίκτης αντικαταστάτης του Εμποκού!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Σέρβου φορ να "παίζει" δυνατά για το Τριφύλλι, ωστόσο δεν είναι αυτός η Νο1 επιλογή! Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των "πράσινων"...

Ο Νίκολα Στοϊλκοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού, καθώς ο Σέρβος φορ της Μπράγκα παρουσιάζεται από το σύνολο του Τύπου ως βασικός στόχος του Τριφυλλιού για τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ.

Όντως ισχύει το ενδιαφέρον των Πράσινων για τον 25χρονο επιθετικό, ωστόσο πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση, καθώς κόντρα σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες η πορτογαλική ομάδα δε συζητάει το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Μάλιστα, η Μπράγκα απαιτεί σε αρχικό επίπεδο διαπραγματεύσεων 1,5 εκ. ευρώ για τον παίκτη, ποσό, φυσικά, που δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συζητάει μόνο το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Νίκολα Στοϊλίκοβιτς δεν είναι ο No1 στόχος στην "πράσινη" λίστα και πως υπάρχουν άλλες περιπτώσεις, πιο εφικτές, που εξετάζονται πιο "ζεστά" από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πάντως, οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν την περίπτωση του Σέρβου άσου, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, ενώ δεν έχουν τη διάθεση να αναμένουν τους Πορτογάλους να γίνουν πιο ...διαλλακτικοί στις συζητήσεις τους.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να είναι του φορ, παρότι είναι ο βασικός στόχος του Τριφυλλιού, μιας και οι Πράσινοι φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει την περίπτωση ενός μεσοεπιθετκού - εξτρέμ, προφανώς για αντικαταστάτη του Πολ Εμποκού.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας ίσως να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση για τον Παναθηναϊκό...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags