Facebook Pixel Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ– Εξετάζεται όνομα φορ που θα προκαλέσει αντιδράσεις
| 2017-08-03 10:15:00

Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ– Εξετάζεται όνομα φορ που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Διπλό "μπαμ" στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ– Εξετάζεται όνομα φορ που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Μετά την πρόκριση επί των Σέρβων έρχονται φοβερές κινήσεις! Ποιος αμυντικός είναι ψηλά στη λίστα και ποιος ξένος στράικερ απασχολεί, αλλά μπορεί να ανάψει φωτιές αν αποκτηθεί;

Mπορεί ο Ολυμπιακός χθες να μην έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά πέτυχε αυτό που ήθελε απέναντι στην Παρτιζάν, που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, στο Λιμάνι ονειρεύονται ήδη τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μιας και ο αντίπαλος που θα βρουν στο δρόμο τους αναμένεται να είναι χαμηλής δυναμικότητας.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν και τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς το πλάνο προβλέπει δεδομένα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και την προσθήκη ενός σέντερ φορ.

Όσον αφορά την ενίσχυση στην άμυνα, ο Εζεκιέλ Μουνιός της Τζένοα, πάντα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών, είναι μια περίπτωση που εξετάζεται πολύ ζεστά, αλλά δεν είναι και η μοναδική που υπάρχει στα υπόψιν.

Σχετικά με τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο Μπέσνικ Χάσι, στο Λιμάνι παρακολουθούν και την περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς, του Σέρβου φορ της Παρτιζάν, ο οποίος είχε καλή παρουσία χθες στο "Καραϊσκάκη" και σκόραρε μάλιστα χθες το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακό σουτ.

Ο 23χρονος άσος είχε συνδεθεί και πρόσφατα με τους Πειραιώτες, όταν ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν τον συγκεκριμένο παίκτη.

"Εκείνοι είναι το φαβορί, αλλά η Παρτίζαν δεν παραδίδεται γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Καθόμουν μαζί με τον διευθυντή διεθνών σχέσεών τους και είδα ότι ούτε εκείνος ήταν χαρούμενος που θα παίξουν μαζί μας.

Γνωρίζουν καλά την Παρτίζαν. Ήθελαν να πάρουν από εμάς τον Λεονάρντο και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ξέρουν ότι η ομάδα είναι ενωμένη, έχει έναν καινούργιο προπονητή και έχουμε προχωρήσει σε μεταγραφές. Το σημαντικότερο είναι οι οπαδοί μας να στηρίξουν τους παίκτες μας
" , είχε πει με αφορμή την πρόσφατη κλήρωση των δύο ομάδων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αποτελεί θερμή εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον Ολυμπιακό δείχνουν να "ψήνονται" για την περίπτωσή του, αλλά είναι μια μεταγραφή που δύσκολα μπορεί να γίνει.

Από τη μία γιατί ο παίκτης δεν μπορεί εύκολα να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα που έχει φιλικές σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, μισητό αντίπαλο της Παρτιζάν. Από την άλλη και η Παρτιζάν δε θα μπορούσε να πουλήσει με άνεση παίκτη στον Ολυμπιακό και θα το έκανε μόνο με πάρα πολλά χρήματα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags