Facebook Pixel «Τα έσπασε» η ΑΕΚ με βασικό άσο, τον πουλάει πριν τη λήξη των μεταγραφών – Γιατί τον δίνει όσο-όσο...
| 2017-08-30 15:30:00

«Τα έσπασε» η ΑΕΚ με βασικό άσο, τον πουλάει πριν τη λήξη των μεταγραφών – Γιατί τον δίνει όσο-όσο...

«Τα έσπασε» η ΑΕΚ με βασικό άσο, τον πουλάει πριν τη λήξη των μεταγραφών – Γιατί τον δίνει όσο-όσο...

Tι γίνεται στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" με πολύ σημαντικό παίκτη και γιατί μπορεί να αποχωρήσει - Πώς ήρθαν σε κόντρα οι πλευρές και ποια εκτιμάται ότι θα είναι κατάληξη.

Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ παράλληλα ο Μανόλο Χιμένεθ δουλεύει αποκλειστικά την υπόθεση του στόπερ, μιας και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη επιλογή από την πατρίδα του.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό οι Κιτρινόμαυροι να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες και σε μια πώληση ενός βασικού και πολύ σημαντικού ξένου άσου.

Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, που δε δέχθηκε να συζητήσει με την Ένωση την ανανέωση του συμβολαίου του, πλέον βρίσκεται σε... κόντρα με τη διοίκηση, η οποία περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μία καλή πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του και υπό τον φόβο να χάσουν του χρόνου τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, τον παραχωρούν τώρα με πολύ λιγότερα χρήματα απ' ότι μέχρι πρόσφατα τον αξιολογούσαν.

Υπάρχει δε, η εκτίμηση ότι ο Σουηδός θα φέρει πρόταση τις επόμενες ώρες, που δε θα αφήνει και πολλά περιθώρια στην Ένωση, μιας και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη απογοητευμένο που θα έχει το μυαλό του μόνο τη μελλοντική του μεταγραφή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags