Facebook Pixel Περιμένουν τον Μακούν
| 2011-12-26 17:34:00

Περιμένουν τον Μακούν

Περιμένουν τον Μακούν

Ως «εσωτερική» μεταγραφή, εν όψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου μπορεί κάλλιστα να λογιστεί η επικείμενη επανένταξη του Ζαν Μακούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και άπαντες αναμένουν να δουν τον καλό και ποιοτικό Αφρικανό να ενισχύσει την μεσαία γραμμή.

Ο Ιανουάριος προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Ολυμπιακό από πολλές πλευρές. Πέραν της ανάγκης για μεταγραφική ενίσχυση ιδιαίερο εδνιαφέρον παρουσιάζουν και οι περιπτώσεις παικτών, που προέρχονται από τραυματισμούς και καλούνται να παρουσιάσουν ένα μέρος των πραγματικών τους δυνατοτήτων, ώστε να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους να φτάοσυν στην υλοποίηση των φετινών τους στόχων.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία συγκαταλέγεται ο Ζαν Μακούν. Ο Καμερουνέζος ανασταλτικός μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο με την μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα και πάνω που άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό του και να δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ώστε να τον θέσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μεγάλο διάστημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και όλοι στον Θρύλο περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επανένταξη του Αφρικανού πρώην άσου των Λίλ, Λιόν και Άστον Βίλα, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και ισχύ στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πηγή: Katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags