Facebook Pixel Ο τρελός πλην τίμιος κ. Κωνσταντινέας...
| 2012-01-27 15:30:00

Ο τρελός πλην τίμιος κ. Κωνσταντινέας...

Ο τρελός πλην τίμιος κ. Κωνσταντινέας...

"Είμαι τρελός και τίμιος", δηλώνει σε φίλους ο Πέτρος Κωνσταντινέας και δεν προτίθεται να παραιτηθεί. "Αν σε τραβούν πέφτεις πίσω, όχι μπροστά", λέει για το πέναλτι του Τοροσίδη!

Μπορεί να άκουσε πολλά μετά το παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός για τον μη καταλογισμό του καθαρού πέναλτι στον Βασίλη Τοροσίδη, μπορεί άγνωστοι να του έσπασαν μετά από λίγες μέρες τον φούρνο, αλλά ο Πέτρος Κωνσταντινέας, κόντρα στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες, δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

"Εγώ είμαι τρελός και τίμιος. Λάθη κάνω, αλλά ποτέ με εντολές άλλων ή επίτηδες", λέει στο περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο διεθνής διαιτητής και είναι αποφασισμένος να συνεχίζει να σφυρίζει.

Όσο για το περιβόητο πέναλτι στη φάση με τον Τοροσίδη; Ο Κωνσταντινέας υποστηρίζει ότι δεν είδε το τράβηγμα στον παίκτη του Ολυμπιακού. "Δεν το έδωσα, γιατί δεν το είδα. Γιατί δεν ήμουν απολύτως βέβαιος. Παρακολουθούσα τη μπάλα και πρόλαβα να δω τον Τοροσίδη να πέφτει.

Δεν είδα το χέρι του αντιπάλου του που τον τράβηξε. Και όταν σε τραβούν ενώ τρέχεις μπροστά, πέφτεις προς τα πίσω ή πλάγια, όχι μπροστά. Αν ήταν λάθος, το κρίνει ο παρατηρητής διαιτησίας και ο κόσμος από την τηλεόραση μετά από 4 ριπλέι. Όχι σε real time. Δεν είδα τους δύο παίκτες, γιατί παρακολουθούσα τη μπάλα", λέει.

Όσο για την επίθεση στον φούρνο του; Δεν θέλει να βάλει ταμπέλες και υποστηρίζει... "Δεν ξέρω ποιοι είναι, διεξάγεται έρευνα. Εχουν δει τόσα τα μάτια μας και έχουν ακούσει τόσα τα αυτιά μας τα τελευταία τρία χρόνια που δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν".

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags