Facebook Pixel "Ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί του;"
| 2012-06-16 08:12:00

"Ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί του;"

"Ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί του;"

Πετάει τη σκούφια του για τον Ζαρντίμ ο Μασάδο.

"Είναι σπουδαίος προπονητής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Έχω την καλύτερη γνώμη. Έκανε πολύ καλή δουλειά στην Μπράγκα και όλοι τον θαύμασαν. Τον ξέρω πολύ καλά. Νομίζω πως έκανε εξαιρετική επιλογή ο Ολυμπιακός", είπε αρχικά στην "Real Sports" ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ και συνέχισε:

"Φυσικά και θέλω ακόμα να έρθω στον Ολυμπιακό. Ναι, ο Ζαρντίμ είναι για μένα ένα έξτρα κίνητρο. Η παρουσία του στην ομάδα με κάνει ακόμη περισσότερο να θέλω να έρθω. Θέλω να δουλέψω μαζί του. Ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί του; Έμαθα και ότι παρουσιάστηκε από την ομάδα και άρχισε να δουλεύει".

Για το αν μίλησε με τον Μιραλάς: "Όχι, δεν είχα πρόσφατα επαφή με κάποιον από τον Ολυμπιακό ή τον Κέβιν Μιραλάς".

Για τον ...παίκτη Μασάδο: "Πως θα με περιέγραφα ως ποδοσφαιριστή; Δύσκολη ερώτηση... Είναι λίγο άβολο να μιλάω για μένα. Ας πούμε ότι είμαι ένας μέσος που του αρέσει να κάνει τα πάντα. Η θέση μου είναι 8αρι, όπως έλεγε παλιά ο κόσμος, αλλά μπορώ να παίξω και 10αρι. Νομίζω πως είμαι γρήγορος και μου αρέσει να βοηθάω στην οργάνωση του παιχνιδιού, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει και να αμύνομαι. Σκοράρω συχνά, εκτελώ στημένες μπάλες και τρελαίνομαι να βγάζω ασίστ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags