Facebook Pixel Μαύρα περιβραχιόνια με Γερμανούς;
| 2012-06-19 11:56:00

Μαύρα περιβραχιόνια με Γερμανούς;

Μαύρα περιβραχιόνια με Γερμανούς;

Η είδηση του θανάτου του Αλκέτα Παναγούλια προκάλεσε θλίψη στην αποστολή της εθνικής ομάδας και ειδικά στους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να τιμήσουν τη μνήμη, αλλά και την προσφορά του Αλκέτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το αντιπροσωπυετικό συγκρότημα και προσπαθούν να βρουν με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να το πράξουν στη διάρκεια του Euro.

Μια πρώτη σκέψη είναι οι διεθνείς να φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο στο ματς της Παρασκευής με την Γερμανία, ωστόσο, από το πρωί η ΕΠΟ κοιτάει το πρωτόκολλο προκειμένου να διαπιστώσει, αν κάτι τέτοιο προβλέπεται σε μια τέτοια περίπτωση...

Το βέβαιο είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η Ομοσπονδία σκοπεύει να να τιμήσει τον Παναγούλια και λογικά εντός της ημέρας θα έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις...

O Παναγούλιας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον σε ηλικία 78 ετών, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις τελικές φάσεις του Euro 1980 και του Mουντιάλ του 1994 θα κηδευτεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, αν και υπήρξε η σκέψη η σωρός του να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags