Facebook Pixel «Αλαζονεία και αμετροέπεια!»
| 2011-02-20 15:55:00

«Αλαζονεία και αμετροέπεια!»

«Αλαζονεία και αμετροέπεια!»

Ο Δημήτρης Στρατής γράφει στο blog του για τα μηνύματα που πρέπει να λάβουν όλοι στον Παναθηναϊκό μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρεται και στον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Μετά από ένα 4-0 στο Φάληρο «γεννήθηκε» η ΠΕΚ που οδήγησε στην έκρηξη, στη συσπείρωση του κόσμου, στην εμπλούτιση του ρόστερ με σταρ πρώτου βεληνεκούς, στο σπαθένιο περσινό νταμπλ, στις διαδοχικές προκρίσεις απ’ τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ-Γιουρόπα.

Χαμένοι, φέτος, στις ψυχροπολεμικές σχέσεις των μετόχων και το powergame στις πλάτες του συλλόγου, οι πρωταθλητές πήγαν με τον τίτλο του αουτσάιντερ στα ντέρμπι κι όμως «τα έδειξαν» κατά σειρά σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ(στο κύπελλο), Ολυμπιακό, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη τον πιο απρόβλεπτο σύμμαχο (!) για τους προσεχείς μήνες.

Είναι πρωτόβγαλτος στη πιάτσα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κι όσο κι αν δούλεψε το φετινό πρωτάθλημα (κατά 90% του…ανήκει, στο κάτω-κάτω) πρόλαβε (!) να λουστεί από πρωτοφανή αλαζονεία και αμετροέπεια. Τις δηλώσεις του τις διάβασαν όλοι, αν και κάπου τις περιμέναμε, άλλωστε εκεί κάτω μια τάση στην παπαρολογία την έχουν, αφήστε που οι «πελάτες» τους και την αποζητούν και την καταπίνουν αμάσητη.

Τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, πάντως, μόνο διασπαστικά δεν θα λειτουργήσουν στο «τριφύλλι», ίσα-ίσα που ο κόσμος μπορεί κάλλιστα να ελπίζει ότι το ηλεκτροσόκ κι η οργή που διαπέρασε τον ίδιο, θα ξυπνήσει τον εγωϊσμό των «μεγάλων». Το χθεσινό ντέρμπι διαγράφει κάθε σκέψη γι ανθρώπινα λάθη από πλευράς διαιτητών, η ομάδα της …λεβεντιάς (όπως σε τόσα και τόσα ντέρμπι κι όχι μόνο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό) πήγε προκλητικά σπρωχτή για το τρίποντο, λες κι αν γινόταν «διπλό» θα έχανε το πρωτάθλημα. Ενδεχομένως ο κ. Μαρινάκης θέλησε να βάλει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του, κάτι όμως που φέρνει πρωτοφανή συσπείρωση στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου τα μηνύματα θα έχουν πολλαπλούς αποδέκτες. Ας ελπίσουμε να τα λάβουν αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ, γιατί φέτος το έγκλημα που έγινε ξεπερνά εκείνο του 1987 όταν η ομάδα των 14 διεθνών, έχασε τον τίτλο από τον Σκούνα, τον Μπονόβα και τον Ψεύτη!

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags