Facebook Pixel Μόνο που δεν παρακαλάει...
| 2012-07-07 11:09:00

Μόνο που δεν παρακαλάει...

Μόνο που δεν παρακαλάει...

Μπορεί ο Φερνάντο Μπελούτσι να βρίσκεται μια ανάσα από τη Φιορεντίνα, αλλά ο μάνατζέρ του φαίνεται ότι προτιμάει τον Ολυμπιακό! Διαβάστε τις δηλώσεις του και θα καταλάβετε...

"Είμαι στην Φλωρεντία και συζητάω με την Φιορεντίνα την πρόταση που έχει κάνει για δανεισμό του Φερνάντο μέχρι τα Χριστούγεννα με οψιόν αγοράς.

Η Φιορεντίνα είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει εγγράφως πρόταση στην Πόρτο ενώ ενδιαφέρον σε προφορικό επίπεδο έχουν επιδείξει δύο ακόμα ομάδες", δήλωσε αρχικά στον "Πρωταθλητή".

Σε ερώτηση αν έχει κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό απάντησε: "Όχι από τον Ολυμπιακό δεν έχω κάτι νεότερο. Δεν με έχει καλέσει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τον Φερνάντο. Αν δεν υπάρχει κάτι από τον Ολυμπιακό ή από άλλη ομάδα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδες, πιθανότατα θα υπογράψουμε με την Φιορεντίνα. Του αρέσει πολύ η Ιταλία και η Φλωρεντία είναι πανέμορφη πόλη για να ζήσει τα επόμενα χρόνια με την οικογένειά του".

Για να προσθέσει: "Τον Ολυμπιακό τον είχε, τον έχει και θα τον έχει πάντα στην καρδιά του και σίγουρα θα ήθελε κάποια μέρες να ξαναφορέσει την φανέλα του. Αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά τον Φερνάντο, μπορεί να τον υπογράψει. Τα ποσά που απαιτεί η Πόρτο για δανεισμό μέχρι το Δεκέμβρη και οψιόν αγοράς είναι πολύ λογικά και απ’ όσο γνωρίζω εντός μπάτζετ του Ολυμπιακού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags