Facebook Pixel Ο Βιβιάν αργεί να επιστρέψει γιατί...
| 2012-10-03 14:18:00

Ο Βιβιάν αργεί να επιστρέψει γιατί...

Ο Βιβιάν αργεί να επιστρέψει γιατί...

Μόλις άρχισε να μπαίνει στο κλίμα και να δείχνει ότι ξέρει πολλή μπάλα για στόπερ, ήρθε η θλάση στη γάμπα στην προπόνηση και τον άφησε πίσω.

Ο Δώνης τον περίμενε, ειδικά μετά την τιμωρία τού Κατσικά, να παίξει στην Κρήτη, όμως αυτός δεν αισθάνεται 100%. Τι συμβαίνει στην υπόθεσή του;

Ο Βιβιάν μπορεί σήμερα ή αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως η φιλοσοφία τού Δώνη είναι να μην εμπιστεύεται φανέλα βασικού σε παίκτη που δεν έβγαλε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας σε φουλ ρυθμούς. Επομένως παίζει δυνατά το δίδυμο Κουμάλο και Ιντζίδη.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ένιωθε καλά, αισθανόταν ότι ξεπερνούσε 100% τη θλάση στη γάμπα κι ότι θα έπαιζε στον αγώνα με τον Άρη. Ομως αυτό δεν έγινε. Στη συνέχεια υπήρχε η ελπίδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από όσα φάνηκαν στη χθεσινή προπόνηση, ούτε αυτό το σενάριο είναι δυνατό και η επιστροφή του στη δράση παίρνει αναβολή για το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20 Οκτωβρίου).

Ο Βιβιάν υπέστη θλάση στη γάμπα σε μια προπόνηση κι ενώ τού προτάθηκε από το προπονητικό τιμ (μια και δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα) να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Αυτός, επειδή ήθελε πολύ να παίξει βασικός και να βοηθήσει, φόρτσαρε και υπέστη τ0ον πρώτο μυϊκό τραυματισμό στην καριέρα του.

Κι από ότι φαίνεται το τελευταίο στοιχείο είναι αυτό που τον ταλαιπωρεί, μια και δε γνωρίζει πώς να διαχειριστεί σωστά μια θλάση...

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags