Facebook Pixel «Ο… εφιάλτης και η λύση»
| 2011-03-01 09:17:00

«Ο… εφιάλτης και η λύση»

«Ο… εφιάλτης και η λύση»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για τα μπλακ άουτ που παθαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, στις αρχές του δεύτερου μέρους και δέχεται γκολ. Και, φυσικά, ότι αυτό πρέπει να αλλάξει…

• Ανοίγει «βουλωμένο γράμμα», όποιος κάνει τη διαπίστωση ότι ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός από ημίχρονο σε ημίχρονο μέσα στα παιχνίδια του.

• Όμως, από το σημείο της απλής διαπίστωσης, μέχρι το να δεις με νούμερα την πραγματικότητα, υπάρχει μία διαφορά. Διότι νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη, που να έχει δεχθεί το 95% των τερμάτων της στο β΄ ημίχρονο των αγώνων της!!! 95%. Ένα απίστευτο ποσοστό.

• Η μοναδική ομάδα που έχει βάλει γκολ στον Ολυμπιακό σε α΄ ημίχρονο είναι ο Άρης! Εκείνο το γκολ τις προάλλες του Λέτο. Και βέβαια δεν μπορεί να ζητάει κανείς να μην τρώει γκολ ο Ολυμπιακός...ποτέ! Ούτε, δηλαδή, στα β΄ ημίχρονα των αγώνων του. Δεν γίνεται αυτό στο ποδόσφαιρο.

• Αλλά νομίζω ότι πάρα πολύ δύσκολα γίνεται στο ποδόσφαιρο κι αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό και τα β΄ ημίχρονά του, στα οποία έχει φάει από δύο γκολ από Παναθηναϊκό (έξω), Ηρακλή (έξω) και Πανσερραϊκό (μέσα) κι από ένα γκολ στο Καραϊσκάκη από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Βόλο, Ατρόμητο κι εκτός έδρας από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο.

• Δεν μπορεί παρά να πρέπει να υπάρξει ένας προβληματισμός από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Και να βρεθεί η άκρη. Γιατί ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα συνεχιστεί το ίδιο πράγμα και του χρόνου, που θα υπάρχει και Τσάμπιονς Λιγκ.

• Το δε ακόμη πιο φοβερό είναι ότι τα γκολ τα τρώει βασικά στο ίδιο χρονικό σημείο: στο 57ο λεπτό δέχθηκε γκολ και στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Τούμπα! Στο ίδιο ακριβώς λεπτό. Και το δεύτερο από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ήταν στο 63. Κι αυτό από τον Πανιώνιο στο 67. Και τα δύο από τον Πανσερραϊκό στο 65 και στο 67!

• Είναι δύο δεκάλεπτα στα οποία ο Ολυμπιακός στα β΄ ημίχρονα παθαίνει μπλακ άουτ. Ένα αυτό από το 57 έως το 67 κι άλλο ένα εκεί στο τέλος του ματς, όπου έχει φάει δύο γκολ από τον Ηρακλή, γκολ από την ΑΕΚ, γκολ από τον ΠΑΟΚ (Καραϊσκάκη) και γκολ από τον Ατρόμητο.

• Κάποιο πρόβλημα υπάρχει για αυτό τον…εφιάλτη. Και κάποια λύση, επίσης…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags