Facebook Pixel Τον κέρδισε
| 2011-03-01 11:18:00

Τον κέρδισε

Τον κέρδισε

Ο Καραγκούνης άργησε, αλλά τελικά έπεισε τον Φερέιρα για την χρησιμότητά του στην ενδεκάδα.

Μπορεί αρχικά ο Πορτογάλος να μην …πήγαινε τον Γιώργο Καραγκούνη (τον είχε μεταξύ πάγκου κι εξέδρας) και να του έκανε -ενδεχομένως χωρίς να το γνωρίζει- το «καψώνι» στο ματς με την Κοπεγχάγη, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Κι όλα ξεκίνησαν από το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Καραγκούνης πέρασε ως αλλαγή και με την εμπειρία του «κλείδωσε» το ματς. Έκτοτε ο «Κάρα» πήρε τη φανέλα βασικού στο ...σπίτι του. Ο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα τόσο στα παιχνίδια-φωτιά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όσο και στο τελευταίο με τον Ατρόμητο.

Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Καραγκούνης έπαιξε τρία σερί παιχνίδια ως βασικός (μόλις 8 έχει συνολικά). Ο Πορτογάλος δείχνει να έχει αναθεωρήσει σχετικά με την προσφορά του διεθνούς μέσου και γι’ αυτό τον χρησιμοποιεί συνεχώς στο αρχικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο ρόλος που του δίνει είναι αυτός του εσωτερικού χαφ για να μπορεί να μοιράζει σωστά το παιχνίδι της ομάδας του. Όπως όλα δείχνουν ο Καραγκούνης θα παίξει βασικός και στο «AEL FC ARINA» κόντρα στη Λάρισα, μια και ο Κατσουράνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags