Facebook Pixel «Βάζει… Μπλάνκο ο Σισέ;»
| 2011-03-01 13:14:00

«Βάζει… Μπλάνκο ο Σισέ;»

«Βάζει… Μπλάνκο ο Σισέ;»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για τον «καυτό» Μάρτιο του Παναθηναϊκού και τις περιπτώσεις των Τζιμπρίλ Σισέ και Ίσμαελ Μπλάνκο…

Το τοπίο στα διοικητικά του τριφυλλιού πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο και οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα κληθούν μέσα στον μήνα που ξεκίνησε, ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, σε Δ.Σ. για να αποφασίσουν σχετικά με τη χρηματοδότηση της ομάδας. Είναι δεδομένο πως χρειάζεται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ αλλά και σημαντικές περικοπές στα έξοδα. Κοινώς σφιχτή πολιτική, εκτός και αν κάποιος μέτοχος πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να κληθεί από τον Δημήτρη Γόντικα ο Λουκάς Βύντρα για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του και ο διεθνής αμυντικός δέχτηκε αρκετές παραινέσεις στη γιορτή των παλαιμάχων για να παραμείνει στην Παιανία, όπως και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιμένει στην αποχώρηση του το καλοκαίρι, αν λάβουμε υπόψιν μας και την τελευταία του τοποθέτηση σε κανάλι της πατρίδας του. Οι εκδηλώσεις του κόσμου του αρέσουν αλλά για να αλλάξει την απόφαση του, θα πρέπει να λάβει εγγυήσεις από τη διοίκηση για ενότητα σε όλα τα επίπεδα, προστασία της ομάδας αλλά και για ρόστερ υψηλού επιπέδου.

Απο κει και πέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε το περασμένο Σάββατο πως δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και στο συμβόλαιο του Πορτογάλου υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Λογικά μέσα στον Μάρτιο θα κληθεί από τη διοίκηση και ο ίδιος περιμένει να δει το πλάνο που υπάρχει ενόψει της νέας σεζόν. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, είναι ευχαριστημένοι με το έργο του Φερέιρα και οι πιθανότητες για να παραμείνει είναι πολλές.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί κάποιους παίκτες για το καλοκαίρι και στη λίστα του βρίσκονται ο Ισμαελ Μπλάνκο, τον οποίο μπορεί αν θέλει να κλείσει από τώρα, ο Αμπντούν της Καβάλας αλλά και οι Γεωργιάδης-Ανάκογλου του Πανσερραϊκού.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags