Facebook Pixel Δεν κάθεται φρόνιμα ο Πάτερας!
| 2011-03-02 10:20:00

Δεν κάθεται φρόνιμα ο Πάτερας!

Δεν κάθεται φρόνιμα ο Πάτερας!

Τι ετοιμάζεται να κάνει ο Πατέρας τις επόμενες μέρες; Γιατί δεν πατάει γήπεδο και γιατί δεν πήρε θέση μετά τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη»; Υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής; O sportdog απαντά…

Η εξαφάνιση του Νικόλα Πατέρα από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει σε πολλούς απορίες. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα δώσει το «παρών» στο τελευταίο Δ.Σ. με αφορμή τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη», αλλά δεν το έκανε με δικαιολογία ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Επίσης, δεν πήρε καμία θέση για τα τελευταία γεγονότα στον σύλλογο, ενώ έχει εξαφανιστεί κι από το γήπεδο.

Ωστόσο, για το γεγονός ότι ο Νικόλας Πατέρας έχει επιλέξει τελευταία το δρόμο της σιωπής υπάρχει εξήγηση. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου παρουσιάζεται εξοργισμένος με τις κατηγορίες που του προσάπτουν για κακή οικονομική διαχείριση όσο καιρό ήταν στο τιμόνι της ομάδας με αποτέλεσμα να βγαίνει τώρα ο Γόντικας και να λέει ότι «τα κουκιά είναι μετρημένα» και θα πρέπει να γίνει αύξηση Μ.Κ. 15 εκ. ή να πουληθούν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές.

Ο Νικόλας Πατέρας δε δέχεται ότι έχει προχωρήσει σε σπατάλες κατά τη διάρκεια της θητείας του και γι’ αυτό σκοπεύει πολύ σύντομα να βγει και να μιλήσει με αριθμούς. «Θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους», λέει στο περιβάλλον του. Επίσης, δεν αντέχει τη λάσπη που εξακολουθεί να δέχεται από τους άλλους μετόχους και δεν αποκλείεται να μιλήσει και γι’ αυτό. Η φράση «χάρηκε που κέρδισε ο Ολυμπιακός» στο Δ.Σ. από τον Παύλο Γιαννακόπουλο «τρέλανε» τον Νικόλα Πάτερα.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής το καλοκαίρι; Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει όσο υπάρχουν αυτές οι συνθήκες στον σύλλογο. Μπορεί να ξέρει ότι ο κόσμος τον θέλει και τον αγαπά, μπορεί να θέλει να οδηγήσει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες, αλλά όσο δέχεται πόλεμο από τους άλλους μετόχους δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Αν αλλάξει αυτή η κατάσταση, όμως, όλα είναι πιθανά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags