Facebook Pixel Σωτήρας επί πληρωμή!
| 2012-10-27 09:45:00

Σωτήρας επί πληρωμή!

Σωτήρας επί πληρωμή!

Διαβάστε πόσα χρήματα ζήτησε ο Γιώργος Κιντής από τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να του παρουσιάσει το νομικό σχέδιο σωτηρίας της "κιτρινόμαυρης" εταιρείας.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κιντής, ο άνθρωπος που κατέθεσε μήνυση κατά 10 πρώην και νυν στελεχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας για την τρύπα των 5 εκ. ευρώ που ισχυρίζεται ότι βρήκε στην εταιρεία EMPIRE, είχε νωρίτερα βρει τρόπο για να αποτρέψει την ποδοσφαιρική Ένωση από την καταστροφή... Ωστόσο φέρεται ότι ζητούσε αμοιβή προκειμένου να  τον παρουσιάσει και αναλύσει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, σε συνάντησή του με πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο τον περασμένο Απρίλιο, το άλλοτε στέλεχος της κιτρινόμαυρης εταιρείας ζήτησε προσωπική αμοιβή 100.000 ευρώ προκειμένου να δώσει τα φώτα του για τέσσερα βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την Ένωση στην οικονομική εξυγίανσή της μέσω υπαγωγής σε κάποιο πτωχευτικό άρθρο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά τον Απρίλιο του 2012. Παρόντες στο ραντεβού ήταν εκτός των κκ. Δημητρέλου και Κιντή και οι κκ. Αδαμίδης και Κασνακίδης, από τους οποίους ο φερόμενος ως σωτήρας ζήτησε να είναι επίσης παρόντες!

Λόγω της αδυναμίας της καταβολής των 100.000 ευρώ ως αμοιβής, προτάθηκε η ίδρυση off-shore εταιρείας στην οποία η ΠΑΕ θα εκχωρούσε απαιτήσεις της έναντι τρίτων. Και στη συνέχεια η εταιρεία αυτή (κυπριακών συμφερόντων όπως συζητήθηκε) θα περνούσε στον έλεγχο του φερόμενου ως σωτήρα της ΑΕΚ Κιντή.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags